❄️❄️❄️
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kocaeli Show yapıyor adeta göz gözü görmüyor

-
Herkese günaydın bembeyaz her yer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yalova için ne diyosunuz acaba radara bakıyorum kütleler baya dağınık ve az yalova ya gelemiyo bi türlü
11 Buçuk 12 Gibi anca ulaşır oraya kütleler şu anda İstanbul'a yeni yeni girmeye başladı karadeniz yeni yeni çalışıyor dinlendikten sonra.
-
mehmet civan Abi Kocaeli için ne düşünüyorsun gecenin ilerliyen saatlerinde ben aksiyon başlar diyorum
-
An itibariyle yağış tekrardan yoğunlaşmaya başladı bir de lapalaşırsa çok güzel olacak
-
Kameraya çok ihtiyaç duymuyorum balkona çıkıyorum yetiyor

Sen şanslı taraftasın rahatsın tabii
-
Değirmendere çok güzel yağıyor
-
Yarını iple çekiyorum şimdiden

Eğer gelirse 2021 kadar olabilir hatta son 3-4 senin acısını çıkartır

-
Bu arada gfs biraz daha doğularsa vortexi Kocaeli'nin üstüne boşaltacak

-
Sanki iyi kütleler geliyor
Aynen güzel kütleler yolda karasu tarafından geliyor ama onların gelmesi bi 10 buçuk 11 i bulur gibi. Şu anda yağış az az yağmasına rağmen yavaş yavaş beyazlatıyor güzel bir kütle gelse olacakları düşünemiyorum.
-
Burada yağıyor ama çok hafif geceden sonra aksiyon başlıyor işe gitmeseydim nöbet tutardım mutlaka
-
Hafif hafif bir yağış var gece 4 5 den sonra olaylar patlar
-
Karanlık diye çok çıkmadı ama yağış az olduğundan orada da çok bir şey yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağış olsa tutacak ama yağış kesti