250 Saat ve sonrarsının pek bir önemi yok şu anda önecekikli olarak 25 Ocaktaki sistemi almak diğer sistemler sonraki aşama ve önemli olan modellerin istikrar sağlaması
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalya ne yaptı ne etti çomağını soktu gene
-
Gem kontrole helal olsun
-
Ya hemen ne tebrik ediyosunuz daha 15 gün var sonra modeller değişince yakinmayin
15 gün değil 10 gün var ama yine de 2 3 gün kalaya kadar temkinli davranmakta fayda var hayal kırıklığı Yaşamamak için
-
Blokaja gider
-
Bunun biraz daha batılısı olsa tadından yenmez
-
ECMWF ana senaryosu şu an en soğuk çıktı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da GEM diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabah bir bakmışsın en soğuk çıktı akşam bir bakmışsın senaryolarıda kendine çekmiş
-
Buna bile şükür önemli olan benzerlik olması sistemin şekillenmesi son 160 saate kadar değişir
-
Ben artık temkinli davranıyorum son 2 günden önce sistem vermediği takdirde yokmuş gibi davranıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Saadet doğum günün kutlu olsun
-
-
Eline sağlık abi Whisper
-
Gfs
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ural blokajı :kusma: