Arkadaşlar daha esas soğuklar girmedi cuma cumartesi sıcaklıklar çok daha düşük olacak. Biraz daha sabır.
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı bayramlar
Bizim buraya daha gelemedi bayram.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Kocaeliyi Seyret - Şehir Kameraları
Umuttepe efsane yağıyor
-
Umuttepe kar başladı hazır mıyız başlıyoruz

-
Valla balkonda bekliyorum buyursun gelsin

20:30 U bekle hareketlenmeler başladı
-
Snowreis41 Sizin oraya 30 gelcek gibi ihya eder 5 dkda sıcaklık sorunu da kalmadı artık çok fazla
-
Yok mu gol haberi hemşehrilerim nöbetçiyim dışarı çıkamıyorum -2. kattan 🥺
Yok ustam 1 saat sonra 24 dbz geliyor gibi şu anda o gelirse çok güzel şeyler olacak
-
Snowreis41 Radara bak 1 saat sonra gelecek gibi bir şeler ne diyorsun
-
Athena bizim 2021 vol 2 olmayacak galiba
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaş her yer alıyor bir burası kaldı şaka gibi
-
Athena körfez de bir halt yok yine.Rakım az benim ondan herhalde.
Burada da yok arpege patladı şu anlık
-
Yalova olarak beklemedeyim hala bişey yok
Daha yeni yeni kütleler aşağı iniyor 1-2 saate gelir oraya da merak etme
-
Yanlış hatırlamıyorsam 2021 sisteminde de böyle bir şey olmuştu sonrası coşmuştuk.
-
Hocam yağış modellerinden haberim var merak etme 22sine kadar boş kocaeli
Nasıl boş hocam arpege yağış veriyor akşama. Sadece yarın zayıf geçişler var. Üstüne mgm de cuma gününe yoğun kar vermiş daha hiçbir şey bitmiş değil az daha sabır.