Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan Uzun vade varsa atabilirmisin abim zahmet olmazsa
-
GFS ÖĞLE GÜNCELLEMESİ SONA ERMİŞTİR. ÇOK AZ TAKİP EDEN VE BEĞENİ ATAN VARDI AMA YİNE DE TEŞEKKÜR EDERİM.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eline sağlık ben finalden çıktım eve geldim şimdi gördüm güzel bir güncelleme diyagram güzel gelebilir
-
Eren hayırlı olsun bu arada yeni rütben
-
Hayırlı sabahlar
-
>>>WinteR<<< Abi senin tahmin tutacak gibi sanki
-
Vade yetseydi topumuz geliyordu
Eline sağlık abi Whisper
-
Şu anda senaryoların yarısı sıcak yarısı soğuk olarak ayrılmış durumdalar inşAllah soğuk taraf kazanır
-
-
-
İKİNCİ YARI
-
Böyle gelirse ocak ayı gider
-
Sıcak çıktı çıkabilir
-
13 OCAK 2025
GFS
ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
-
ekine saglik Athena patern degisti. ilk sinyalleri almaya basliyoruz. ocak sonu subat basi asor yerine oturur izlanda dan indirir . ustunede polar atak gelisiyor ne hikmetse su tablodan sonra. kac senedirde olmamisti bu aksiyon. en azindan kafkaslara indi karadenizde kaldi riski bir nebze daha dusuk. cografya olarak seviyoruz bu durumu. surprizlere cok acik.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anladığım kadarıyla izlanda kutup karışımı bir sistem beklentin var abi gerçekleşme ihtimali nedir sence böyle bir durumun