Athena wriscuttern Snow Hound hayırlı olsun dostlar ❤️
Hayırlı geceler herkese
Teşekkür ederim ustam geçen sefer aramızda bir kırgınlık olduysa kusura bakma tekrardan ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAthena wriscuttern Snow Hound hayırlı olsun dostlar ❤️
Hayırlı geceler herkese
Teşekkür ederim ustam geçen sefer aramızda bir kırgınlık olduysa kusura bakma tekrardan ![]()
Hayırlı geceler olsun herkese yarın modellerin bi tık yağışı arttırması ümidiyle.![]()
Arpege devam diyor

Ömer Hayırlı olsun
vort zort olmasın abi
Zorttex ![]()
Snow Hound Hoş geldin aramıza ![]()
Hem dek hemde vort göreceğiz
Bizde isteriz abi biz de alalım ucundan olmaz mı ? ![]()
![]()
umudum azaldı artık beklentiyi düşük tutucam umarım daha fazlası olur
Hocam siz beklentinizi her zaman için düşük tutun fakat çok kötü gelmeyecek emin olun herkes 5-10 cm görür benim tahminimce iyi veya kötü. Ama beklentileri düşük tutmakta fayda var ki hayal kırıklığı yaşanmasın.
Snow Hound Gözümde canlanır kos koca mazii ![]()
Arkadaşlar şu anda karalar bağlanacak bir durum yok merak etmeyin çekirdeğin gücü ve konumu çok önem arz ediyor çok git gel oluyor bundan sonrası yaşa gör sistemi kısa ve net.
Arpage
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yalnız arpege kazanırsa helal olsun neredeyse başından beri dönmeyen tek model
Ecm de çekirdek güçsüzleştiği için doğulama gibi gözüküyor çekirdek güçlü olsaydı öğlenle hemen hemen aynı gelebilirdi.
Athena hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim ustam ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala kararsızlık var. Gefs çıktıları gündüzde yazdığım gibi bu sene genelde hep beraber hareket etme eğiliminde bu yüzden ECMWF çok önemli. Eğer çizgisini bozmazsa GFS’nin geri döndüğüne şahit olabiliriz
500 Hpadaki karışıklık bir çözülse sistem oturacakta çözülemeyen kısım orası tamamen her şeyi 500hpa ya bağlı
Benim kalem ARPEGE hiç bozmadı çizgisini 😅 Athena
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.