Efsane yağış başladı
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Athena o kütleyi alırsanız var yaa efsanee
Alacağız gibi sen ne düşünüyorsun ?
-
Efsane yağıyor şu an çok şükür ya
-
MGM'ye gore Kocaeli'de yogun kar saganaklarinin pazar gunune kadar surmesi bekleniyor. Buzlanma, don, tipi ve ulasimda aksamalara karsi tedbirli olun. B002
Afad mesaj atmış.
O sırada radar başında ben
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bunu ustalara sormuş olalım
Daha kütleler yeni yeni oluşmaya başlıyor doğuya doğru kaymaya başlıyor akşama doğru gelebilir tekrardan. Fakat bugün zayıf geçişler olur olursa. En etkili yağışlar gece yarısından itibaren ve yarın sabah saatlerinden itibaren pazartesi öğleden sonraya kadar devam eder.
-
Umuttepe göz gözü görmüyor inanılmaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Yağış alıyoruz da çok cılız kalitesiz yağışlar
Kar şeklindedir yüksek ihtimalle
-
Kar örtüsü alan yer var mı ?
-
Alabildiniz mi hiç yağış Snow Hound
-
2021 Şubat sistemi ben = 2025 Şubat sistemi Athena
Ama merak etme sen benim kadar şanssız olmazsın 😅
Acısı çıkar 😎❄️⚡️
Dilovası körfez gölcük derince karamüsel çevre ilçelerdeki her yere yağıpta bir tek izmit'e yağmaması çok garip yaw nasıl bir şanssızlıktır bu
-
Athena hocam halâ yok mu sizin orda
Yok oğlu yok tamam bugün zayıf geçişler bekleniyordu fakat 1 damla düşmez mi 1 kar tanesi düşmez mi merkeze havada 2 3 tane gözüküp 5 saniyeliğine durdu içimden bir ses diyor ki bunun acısı çıkacak fena.
-
Gelecek gibi o kütleler ya gelmeli artık bence vallah sabahtan beri içim daraldı sanki o kütleler gelecekmiş gibi bir his var içimde hem de arkası da dolu o kütlelerin gelirse sağlam yağış bırakır.
-
Sanki gelir gibi sen ne düşünüyorsun wriscuttern
-
Sanada vurur inşaallah kanka
İnşAllah ustam yaw sabahtan beri hiçbir şey olmadı bugün zayıf bekleniyordu ama zayıf bile yağış göremedim tek umudum o kütleler.