Herkese hayırlı günler.
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
İşte böyle hissedeceğiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -10 Diyor Kocaeli

-
Kısacası sistemin en herkes için işimize geleni bu olur.Daha da batıya kayma ihtimali şuan oldukça yüksek
Hocam İtalya riski var mı size göre şu anda ?
-
-
-
-
500 Hpa da da soğuk senaryo sayısında artış var şansa -45 ilk bir çekirdek yakalarsak olacakları düşünemiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam arşivlik görüntü kaydettim uzun zaman sonra ilk defa bu kadar güzel bir diyagram 🧿
-
Eğer böyle gelirse İstanbul ve doğu Marmara kopar

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Neredennn?????
Öyle yazmasalarmış Amerika’dan geliyor falan yazsalardı 😃
-
Ve beklenen oldu Mgm koydu kar ikonlarını muhtemelen pazartesi Salı yoğun kara çevirir
-
Hayırlı sabahlar ecmwf sabah müthiş gelmiş gfs den de aynı dönüşü bekliyorum öğle

-
Kastınız kestiniz ben anlamadım oda başka mesele 😁
Hayırlı geceler herkese ..GFS denen topalagi takibe herkesi bekliyoruz
Ben de abim kısmetse gece düzelticeğiz inşAllah

-
Ecmwf’e göre 2026’yı bekliyoruz 🙂
Biraz daha doğulamaya devam ederse kafkasa doğru gidiyor giderek oradan da çin'e iniş yapar artık.
-
Takibe devam daha mesafe çok uzun.
Şuan ki tablo da istanbuldan doğu karadenize kadar yoğun kar varHocam Kocaeli kıyı kesimler ne kadar olabilir şu anki görüntüde ? Teşekkürler.