Müsait değilsen atarız abisi sıkıntı yok..
Zamanın varsa sendeyiz
Yok abim zamandan yana bir sıkıntım yok zaten son son sonrasında istesem de atamam zaten finaller çok önemli. Zaten son senem bitsin de kurtulayım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMüsait değilsen atarız abisi sıkıntı yok..
Zamanın varsa sendeyiz
Yok abim zamandan yana bir sıkıntım yok zaten son son sonrasında istesem de atamam zaten finaller çok önemli. Zaten son senem bitsin de kurtulayım
Bu gece güncellemesi zevkli ve kalabalık bir takibe maruz kalacak sanki.
Paylaşıma müsait olan arkadaş varsa 00.30 da ondayız, yoksa bu yaşlı adam her zaman olduğu gibi hazır kıta bekliyor
Ben atayım bakalım daha sonra 2 hafta müsaade finaller geliyor malum
240 Fena değil. Eline sağlık abi Whisper
Mecbur sistem inerken hemen zaten bağlantıları kesik inmeye başlıyor. Bu bir nimet aslında. Gelirse tabiki
Tabikide buna da şükür 3 4 gün önce bu dönemde Afrika veriyordu her gece dua ediyorum Allah’a fakat zaten şu anda 200 saatler için her denemeye senaryo gözüyle bakıyorum ben 200 saat ve gerisine düşmediği sürece sürekli değişkenlik gösterecek
Arjantin
Soğuklar kar seviyesi için ideal iyidir kaç olmasını istiyorsunuz. Şu vaziyette böyle bir sistem emaresi var buna şükür etmemiz lazım
Abi orası öyle tabiki de ben soğuğa bir şey demiyorum fakat böyle bir dizilimde bu kadar cılız kalmaz bence bu kadar ondan bahsettim
Model sonu çok güzel bitti eline sağlık abi Whisper bakalım diyagram nasıl çıkacak
Soğuk daha güçlü olsa ve birazdaha doğulasa daha iyi olur
Güncelleme bitsin kar haritasını gif olarak atıcam
Abim sana zahmet olmasa uzun vade de atar mısın
Devamında yukarıdan destek gelecek gibi