Yarım saate vurduğu yeri ihya eder arkasıda var
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saat 4:30 5 Suları gibi efsane bant geliyor gibi lütfen erimesin bu sefer sarı turuncu arası gelenler lütfen
-
Çok şükür başladı
Yağmasıyla durması bir oldu sabahtan beri sürekli aynı yağış elimle tutacağım kar tanelerini
-
Çok şükür başladı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En az 10-15 dk yağar baya sağlam kütle geldi
-
10 Dakikaya geliyor sizin oraya Snowreis41
-
İkisi birbiriyle çakışıp kocaeli üzerinde gök gürleyip kar palanıp ip ince yağıp turuncu kütle oluşturup hayat bayram oluyormuş nasıl senaryo 🥶
Olur mu olur ha biliyor musun o ihtimalde düşük değil şimdi sen diyince aklıma geldi
-
Ben de bir dışarıya çıkayım kütle denk gelir belki
Çat bulduk tarafından size gelme ihtimali bana gelme ihtimalinden daha yüksek
-
İkisinden biri beni vurmazsa helal olsun :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Vallahi ben onu bunu bilmem de o işaretlediğim kütle gelirse ihya eder ortalığı dünün acısı çıkar
-
Athena sana kötü haberim var radarda görünen o kütle kartepeye gider gibi
Görüceğiz bakalım bi 10-15dk ya belli olur.
-
Size turuncu uyarı bize turuncu kütle o zaman Athena 🤓
Yoğkkk herkese eşit olacak olmaz daha damla düşmedi zaten çıldırazam
-
An itibariyle Kocaeli Yalova Ve Sakarya için Turuncu uyarı geldi. Uzun zaman sonra ilk defa turuncu uyarı gördüm.
-
Eğer şu kütle gelirse varya yer yerinden oynar inşAllah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Athena yine başladı bu sefer daha yoğun
Sizin orayı vurur daha merkez olarak bütün kütleler sıyırıyor ben de kafayı sıyıracağım birazdan 😂