Şu ana kadar sistem fos çıktı benim adıma muhtemelen daha da öteye geçemeyecek nasip kısmet...
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaş biz Lise okuyor olsaydık böyle bir tatil olmazdı şans

-
Daha Çok Göster
Athena ena bizim icin cok ugrasiyosun bende senin ugrasiyom bak
15 gunluk bulut yagis 10 mt ruzgar ve yonuThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 day/6 hour
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nowcast depresyon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buda 7 gunluk yagisinin oranlari 1 saat sonra yagisin yuzde 10 u ice pelet tepene duzgun kristal yapili buzumsu yarin ogleden sonrada su orani dusuk kaliteli kar.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok teşekkür ederim abim analiz için

-
Radarda yağış gözüküyor ama görünürde tek bir tane yok mgm yoğun kar verince hep mi aynı şey olur yahu

-
Şu hale bak ortada kaldım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sen dogusundasin o zaman korfezin 10km bati tarafinda devam edecek yarim saat daha
İzmit merkezdeyim ben çok yağış gelemiyor buraya
-
Athena foto video vs.....
Gece olduğu için yoğunluğu gözükmüyor çok kısa sürdü bir de
-
Anlık kafam kadar yağıyor

-
ÖĞLE:

AKŞAM:

-
-
Başladı şu anda ama zayıf
-
Umuttepe kar giderek daha da derinleşiyor çok güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gozunuz windy de olsun
https://www.windy.com/tr/-Hava-radar…734,8,m:eMdagWkSabahtan beri bakıyorum ama eriyip duruyor kütleler ne hikmetse
-
en basindan beri en sansli yerlerden kocaeli yazdim ya. soguguda yakaladiniz. suan artik kismet isi. ama sistem in kendisi orta gucte surpriz olursa deniz sicakligindan bekliyorum. oda misal 10 km araliklarla bile 3-5 hatta 10-15 cm farklilar olur. deniz etkisi
Teşekkür ederim abim ama sabah beri kayda değer hiç yağış olmadı ondan birdaha sorayım dedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
basliyoruz bakalim bu gece ben bile umutluyum balikesir icin...Abi Kocaeli için beklentin nasıl ?