Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-

4 Şubat tarihinden itibaren her gün kar ihitmali var
Ortalama ve senaryolarda düşüş devam ediyor güzel günler yakında
-
Gefs ortalamasında koridorumuz açık sibirya küllerinden yeniden doğuyor
-
28 Fena geliyor

-
Ben de bütün senaryoları bırakayım buraya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hemen hemen bütün senaryolar iyi veya kötü kar veriyor fakat favorilerim 28 4 19 ve 2
-
2018 benzeri senaryolar artmış GEFS'te

Şubat'ın 10 undan sonra aksiyonlu günler başlıyor
-

Ana senaryoda da böyle bir şey deneyecekti fakat orada azor bu kadar güçlü değildi
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs en soğuk senaryo çıkmış maalesef
-
Teşekkür ederim mobilden çekmiyor

Bir kere bizim de kabloya yıldırım çakmıştı 1 hafta gelmemişti net çok zor yaw
-
Net sorunu yaşıyoruz iş kazası ile bağlantı kablosunu koparmışlar Modellere bakamıyorum .
Geçmiş olsun abim
-
Kendim gif formatına getirdim ama sayfa kabul etmiyor. Dosya 15mb o yüzden şöyle paylaşayım;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bence şu anda icon yağış bakımından İstanbul'un anadolu yakası kocaeli sakarya tarafından itibaren şanslı
-
Şu an bende de gözükmüyor neden öyle oldu anlamadım
Direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor bazen
-
-