Çok şükür başladı
Yağmasıyla durması bir oldu sabahtan beri sürekli aynı yağış elimle tutacağım kar tanelerini
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok şükür başladı
Yağmasıyla durması bir oldu sabahtan beri sürekli aynı yağış elimle tutacağım kar tanelerini
Çok şükür başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
En az 10-15 dk yağar baya sağlam kütle geldi
10 Dakikaya geliyor sizin oraya Snowreis41
İkisi birbiriyle çakışıp kocaeli üzerinde gök gürleyip kar palanıp ip ince yağıp turuncu kütle oluşturup hayat bayram oluyormuş nasıl senaryo 🥶
Olur mu olur ha biliyor musun o ihtimalde düşük değil şimdi sen diyince aklıma geldi
Ben de bir dışarıya çıkayım kütle denk gelir belki
Çat bulduk tarafından size gelme ihtimali bana gelme ihtimalinden daha yüksek
İkisinden biri beni vurmazsa helal olsun :D
Vallahi ben onu bunu bilmem de o işaretlediğim kütle gelirse ihya eder ortalığı dünün acısı çıkar
Athena sana kötü haberim var radarda görünen o kütle kartepeye gider gibi
Görüceğiz bakalım bi 10-15dk ya belli olur.
Size turuncu uyarı bize turuncu kütle o zaman Athena 🤓
Yoğkkk herkese eşit olacak olmaz daha damla düşmedi zaten çıldırazam ![]()
An itibariyle Kocaeli Yalova Ve Sakarya için Turuncu uyarı geldi. Uzun zaman sonra ilk defa turuncu uyarı gördüm.
Eğer şu kütle gelirse varya yer yerinden oynar inşAllah
Athena yine başladı bu sefer daha yoğun
Sizin orayı vurur daha merkez olarak bütün kütleler sıyırıyor ben de kafayı sıyıracağım birazdan 😂
Daha şu anda burada da bir şey yok sistemin yağış olarak en zayıf günü bugün esas olay yarın ve cumartesi başlayacak merak etme daha yeni yeni giriyor sistem pazartesiye kadar uzayabilir yağışlar
Sorma yağıyor da tutmuyor ne yazıkki.Şimdi biraz yavaşladı zaten.
Vallahi mgm neye dayanarak yky koydu bilmiyorum