Herkese hayırlı günler, modellerin ve verilerin bizim için daha iyi olması dileğim ile. ![]()
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
CFS Yapma inanırım

-
Kalanlara hayırlı geceler
220 Volt yiyerek hayırlı geceler diliyorum herkese

-
Cfs ye pek güven olmaz ama kısa sürelide olsa bir efsane vermiş.

-
Hayırlı akşamlar
Sanada hayırlı akşamlar abi.
-
Tek Kelimeyle Efsane...

-
Sadece pc de oluyor sanırsam 280 tl +50tl indirim oluyormuş satın al butonuna basınca 150 tl ye elmas pass royale aldım teşekkürler Sahutt hocam

-
Sanirim evet. Bilgisayardan google play betaya gir alt kisimda yaziyor. Benim bilgisayarim yok 🫡🥲
Yok hocam girdim ama olmadı ya da ben beceremedim yine de teşekkürler bilgilendirme için

-
Eren clash of clans oynuyorsun 2 aralığa kadar ücretsiz altın bilet veriyo oyun bilgisayardan indirenlere
Clash royale için geçerli mi hocam :D
-
Haftaya üniversite hastanesinde burun kemik egriliği deviasyon estetik burun eti konka düzeltmesi ameliyatı olacağım bir süre olamayabilirim buralarda daha önce olan varsa tavsiyelerini memnuniyet ile almak isterim
Geçmiş olsun hocam Allah kazasız belasız atlatmayı nasip eylesin.
-
23 De fena değil.

-
arkadaslar modellere cok takilmayin modeller her guncellemede kendi hesaplama algoritmalarina gore belirli yuzdelerde sapma payi vererek olabilecek tum hava muhalefetlerini cikti olarak verebilmeyi hedeflerler. paraleller le bunlari cogaltip desteklerler.guncellemeleri seri takip ediyorsaniz misal gfs her 3 guncellemede bir calistirma ciktilarinin yuzdesel olarak yuzde 10 sapma ile bize sunar. ecmwf de bu yok ecmwf daha cok kurumlarin tercihleri icindir surekli en sabit ciktiyi verir. cozunurluk bir miktar dusuktur cunku cozunurluk yukseldikce hata payi yukselir bunlarin algoritmalari bizim kullandigimiz hesaplama yontemlerine gore biraz ters calisiyor. ben gfs takip ederim misal biraz fataziye kacmak isterim extrem durumlar oldugunda sistemin nerelere evrilebilecegini anlayabilmek icin. at yarisinda surpriz at i yakalamaya calismak gibi birsey. hani bir guncellemede verdi bir guncellemede vermedi duzeldi yada sistem kotuye gidiyor gibi algilamayin bunun icin endeksleri diagramlari takip edin. calistirmalar ecmwf disindaki hepsi tum exterm durumlari ve gelecek sistemi bir sekilde yuzdesel olarak sinoptiklerine yansitmak isterler.
Haklısın reis 2022 demiydi 2021 demiydi neydi bize çok efsane bir sistem vermişti çoğu model fakat son 2 gün mü ne kala hepsi bozmuştu kafkaslara gitmişti sistem böyle bir şey olabiliyorsa iyi yönlü olarakta bize yansır kesinllikle.
-
Selamın aleykum hayırlı sabahlar
ailesi sabahki çıktıda aynı geceki gibi çok kotu çıkmış bi bakıyım dedim de belki düzelmiştir ama yok aşırı fos kötüAleyküm selam hayırlı sabahlar öğle güncellemesinde düzelecek gibi bir his var içimde.

-
-
Herkese günaydın, ecmwf çok güzel ilerliyor 😎