Çok teşekkür ederim
Rica ederim hocam aklınıza takılan bir konu olursa sorabilirsiniz tekrardan elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok teşekkür ederim
Rica ederim hocam aklınıza takılan bir konu olursa sorabilirsiniz tekrardan elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
Esenler tahmini güncellendim
60 cm
Yoksa Kocaeli için de mi revize oldu tahminin abi
Gfs yağış haritasını bir tek ben mi böyle görüyorum. En yüksek kar, bugüne gösterirken ( ki Bakırköy de havada 2-3 dk. görebildik ) cuma, cumartesi çok sıkıntılı görünüyor
Hocam gfs çözünürlüğü düşük bir model yağış haritasına ya da kar haritasına takılmayın şu anda arpege yi takip edin yakın vadede çok başarılı bir model gfs bu gün boğaz hattına yağış dahi göstermiyorken boğaz hattı kopuyor şu anda.
Arpege helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
O sırada şu an kopan boğaz hattı
o sırada gfs: örtü yok
İşte bu yüzden kar haritalarına aldanmaya hiç gerek yok hocam fazlasını gösterir azı gelir azını gösterir fazlası gelir bu sistem tamamen yaşa gör sistemi daha öncede dedim. Hayırlı olsun İstanbul'dakilere
Arpege gibi gelirse saat 17 sularında efsane yağış var Snowreis41
İcon ve arpege gibi gelirse Marmara'nın Doğusu ve Güneyi sağlam kar yağışları alır aynı bu gün İstanbul'un olduğu gibi saatlerce üstümüze oluk oluk gelir ilerlemez.
Yağışın yoğunluğu uzun zamandır görmediğim türden 0 rakımda bile tutmaya başladı.
Usta baya şanslısın sarı turuncu arası kütleler aradan geçiyor ve bu yağış akşama kadar kalır gibi duruyor çok yavaş ilerliyor çünkü cephe olduğu için gözün aydın.
Yağışların en yoğun olduğu zamanlar cuma ve cumartesi günleri.
Merhaba, bursa-inegöl için tahmin alabilir miyim. güzel kar alırmıyız acaba ? çocuk çok merak ediyor
Hocam şu anda ara ara İstanbul'dan gelen kütlelerin Bursa'yı etkileme ihtimali var fakat maalesef yağış konusunda biraz zayıf kalıyor bu sistemde. Akşama doğru hafif-orta şeklinde olabilir. Cuma ve cumartesi günü ihtimaller biraz daha artıyor.
Meteociel'de ne zaman başlıyor güncellenmeye bu bunu bekliyorum dakkalardır. 😂
3 Gibi sanırsam hocam emin değilim tam.
İstanbul yalova kocaeli sakarya bursa civarına vortex ihtimali var değerlendirmek lazım.
Çağrı Erdal Yalova en şanslı bölgelerden biri benim tahminimce 15-20 cm alırsın en kötü sıkıntı yok. Daha sistem giriş yapmaya yeni yeni başladı.