Gfs akşam güncellemesi sona ermiştir.

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs akşam güncellemesi sona ermiştir.
Athena hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim ustam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala kararsızlık var. Gefs çıktıları gündüzde yazdığım gibi bu sene genelde hep beraber hareket etme eğiliminde bu yüzden ECMWF çok önemli. Eğer çizgisini bozmazsa GFS’nin geri döndüğüne şahit olabiliriz
500 Hpadaki karışıklık bir çözülse sistem oturacakta çözülemeyen kısım orası tamamen her şeyi 500hpa ya bağlı
Benim kalem ARPEGE hiç bozmadı çizgisini 😅 Athena
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ICON gene yağış olarak en cimri çıktıyı vermiş. Bunun sebebi acaba yağışları karaya sokmaması, ben de bilmiyorum 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İcon daha 40 takla atar hocam güya yakın vade modeli. Yakın vade modelide böyleyse biz ayvayı yemişiz.
wriscuttern Athena hayırlı olsun
Teşekkür ederim ustam
Arkadaşlar sakin olun herkes istediği tahmini değerlendirmeyi yapmakta özgür herkesin kendi bakış açısı
Hem kontrol hem de ortalamada yağışlar öğlene göre artmış biraz bu iyi haber
Athena wriscuttern Hayırlı olsun ustalar
Teşekkür ederim ustam.
Hatırlıyor musun bilmiyorum ama 2021 efsanesi de aynı böyle sisteme bir kaç gün bozmuştu.Ama sistem sonu kocaeli de 40-50 cm ölçüldü.
Aynen öyle atmosfer kaotiktir bunu unutmamak lazım tamamen yaşa gör sistemi. Öyle bir yağış denk gelir ki saniyeler içinde 5-10 cm olur bunu kimse bilemez.
Athena bu kış rütbeyi hak ettin. Ayrıca eline emeğine sağlık.
Teşekkür ederim ustam hiçbir beklentim olmadan yaptım tamamen içimden geldiği için. Başta sen ve diğer arkadaşlarada destek olduğu için tekrardan teşekkür ederim.