Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
Özelden yazarsan daha iyi
Ben yazamıyorum da sen yazabilir misin abi bana
-
Üzgün olan tepki türünü tekrardan kaldırdım
İyi yapmışsın abim, bir de yanlış anlamazsan bir şey soracağım da sana aklıma takıldı. Normalde kapalı konulara yazabiliyor olarak görünüyordum da ben şimdi öyle görünmüyor neden acaba ?
-
Birkaç güne şenlenir ortalık inşAllah
-
Eline sağlık abi Zonguldakli67
-
Eline sağlık abi Whisper
-
-
Model sonuda olsa şubatın ilk haftası potansiyel yüksek.
Atlantik biraz durulacak gibi görülüyor azorda fırsat bu fırsat muhtemelen iskandinavya yükseği ile birleşecek gibi eğer ki birleşme olursa o zaman güzel sonuçlar ortaya çıkar. Şubatın ilk haftası potansiyelli geçmeye aday, fakat ocağın 29 una kadar dükkan kapalı hatta belki de şubatın 5 ine kadar.
Eline sağlık abi Whisper
-
Herkese merhabalar ,
Sizlerle iyi kötü güzel dönemlerimiz oldu gerek iş yoğunluğum gerekse atmosferin son dönemde ki dinamik etkileri beni yormuş ve sürekli fırsat bulup giremediğim için yeterince aktif olamadım. Üzülerek bellirtmek isterim ki forum yazarlığından aranızdan ayrılıyorum. Herkes kendine iyi baksın havalar bir süre dinlenecek ülkemiz adına kar yönünden durağan olsa da yağış yönünden atlantik üzerindeki etkiden dolayı bolca yağışlı sistemler alacaktır.Şubat ilk haftadan itibaren ivme bize yönelip balkan sistemi beklemekteyim.Benden bu kadar son yorumum olsun iyi akşamlar dilerim
ailesiElinize emeğinize sağlık hocam doğrusunu siz bilirsiniz

-
Elinize sağlık Sarp Özdoğan hocam
-
Bunun 850 hpa neden bu kadar düşük ki yorum yapabilecek varmı? Abilerim.
Ull çok güçlüydü 850 hpası
Atlantik civarındaki alçak basınçlar o kadar çok ki bütün soğuğu çekiyor kendine doğru soğuklar bize doğru gelemiyor.
Ekstra olarak amerika civarına inen şiddetli soğuklarında etkisi var.