Kontrol blokaj vermiş
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
ECMWF ÖĞLE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 850 Hpa çıktıysa atabilir misin hocam ?
-
Ortalama hafif batılı gidiyor
-
-
Yb tüm avrupayı esir aldı
-
Mgm temkinli davranıyor cumartesi ya da pazar kara çevirir
-
Hayırlı sabahlar herkese sabah güncellemesi baya iyi çıkmış gfs
-
Ben kaçıyorum iyicene batırdı eline sağlık Ömer
-
Gayet güzel gidiyor izlanda baskısı da azaldı akşama göre
-
Gece - Akşam
Azor bir tık daha kuvvetli
-
Benim adıma mutlu olmaz mısınız
Oluruz hocam da her iki tarafta olsun hepimizin olsun
-
Ya doğularsa ?
-
-
Yıllardır bu tarz forumlardayım,farkındayım ben de,bu olsa olsa kötü niyettir ! Kendisine daha önce de çok yazdım fakat cevap hakkını kullanmadı hiç birinde.Neyse,akşam akşam deli etti bizi,hayırlı kandiller size ve herkese.
Takılmayın hocam böyleleri insanları kışkırtmak için ya da hayalleri ile oynamak için yazıyor bu tarz negatiflikleri dün ses seda yoktu ne hikmetse. Ayrıca ortada bozan bir şey de göremiyorum sanki sistemin gelmesine 24 saat kaldı da bozdu daha kos koca 5 gün var
-
Arkadaşlar daha çook değişir sisteme 5 6 gün var daha önce de yazmıştım yine yazayım önce iyi verip sonra kötüleşmesindense önce kötü verip sonra iyileşmesi hepimizin işine gelir. 5 6 Gün sonra iyi kötü bir şeyler alacağız gibi fakat soğuğun yönü kuvveti etkileyeceği zaman aralığı belirsiz daha düne kadar bu da yoktu çoğu kişi kışı kapatmıştı bence yatıp kalkıp rabbimize şükür edelim bu kandil günü yoktan var edip bizlere bu heyecanı bu mutluluğu yaşattığı için şükürsüz olmayalım lütfen. Tekrardan herkese hayırlı kandiller.