Umutsuz olan adamın bu forumda ne işi var ya ne olursa olsun buradayız takibe devam sabah akşam
Ocakta umudum var şahsen milli sistem tarihlerimizin ayı ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUmutsuz olan adamın bu forumda ne işi var ya ne olursa olsun buradayız takibe devam sabah akşam
Ocakta umudum var şahsen milli sistem tarihlerimizin ayı ![]()
Ortalık yıkılır diye yorumladım
31 i akşamından 1 öğleden sonraya kadar şans var muhtemelen beyaz örtü olacak gibi 5-6 cm gece çok yağabilirse kartopu oynanacak kadar bile olur ama kısa süreli
2021deki vortex neydi kral ya hayatımda bu denli yoğun bir yağış hiç görmedim aklım oynamıştı ppdeki ölçüm de derince 80 rakımda ölçüldü o vortexin sabahında
2021 deki gibi bir daha çok zor gelir ama umut kesilmez tabii kıyılar dahil 20 25 cm vardı çok iyi zamanlardı ![]()
Kocaeli dün güzel yağışlar vardı..Sende hiç olmadı mı Çağrı?
Pardon düzeltme edeyim Yalova senin yer.. Bekleyelim görelim abim,ne edek
Merkeze neredeyse hiç yağış düşmedi dün akşam radar doluydu fakat sadece yüksek kesimler yoğun kar aldı merkezde 5dk yağıp geçti.
cmbrn41 Bize vortex vurma ihtimali var 2021 kadar olmasa bile 5-10 cm görebiliriz gibi muhtemelen incede olsa bir beyaz örtü görürüz gibi ![]()
Yayınları nerde yapıyorsunuz hocam?
Seneye YKS girip şehir dışında bir bölüm daha mı okusam ya
Bence Bolu ya da kayseri tarafında oku ben olsam öyle yapardım her kış abartısız yarım metreyi görüyorlar ![]()
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir.