Eline sağlık Efsane-Semih
Saadet tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistem böyle gelirse,Ondan sonra Saadet hanima çok iş düşecek. malum, çok soğuk olucak onun için Saadet in paylastigi, sıcak model paylaşımlarina ihtiyaç duyacagiz.
Sizin böyle düşünmeniz sebebi kimse paylaşım yapmazken benim yapmam.Ben sistemin daha başı görünürken paylaşım yapıyorum e haliyle sistem çok oynuyor. Ben yoruyorum, siz yakalıyorsunuz 😂😂
-
Gelmesin sakın 🙂
Pardon ya karıştırmışım 😂
-
Whisper abinin gençliğinden 😆
Bir yerden tanıdık geliyor 😅
-
Ablacım iyi hoşta gri fon üzerine siyah yazı oldu mu şimdi

Diğer sözlerine bakmak isterseniz diye alıntı yaptım ondan siyah olmuştu ama düzelttim.
-
bear grylls gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz siz ?
Aynı şekilde teşekkürler 🌸 Bear grylls demişken en sevdiğim sözünü de sizinle paylaşayım ;
"Hayat bir yolculuktur ve hepimiz her gün öğreniyoruz. Kucak aç buna. Artan acılar hayatın bir parçası sadece! Son olarak, ışığın sadece çatlaklardan süzülebileceğini de sakın unutma. Hepimiz biraz çatlağız. Kimi zaman o çatlak olmak içimizdeki ateşi yakan şey oluyor. Ancak ne zaman ki değişim ihtiyacımızın farkına varıyoruz, o zaman büyümeye başlıyoruz. Kendi muhteşem maceranda iyi eğlenceler! "
-
Hayırlı günlerr 🌸 Nasılsınız?
-
mustafa28 Eline sağlık 🌸
-
Günaydınn 🌸
-
Saadet kalk bi
yap içelim sende vardır güzel kaçak
😂Kaçak yok ama doğalından var 😂
-
Yasin71 yinede temkinli olmak lazım, bu Karadeniz' liler evinde silah yapan insanlar ne zaman neye kızacakları belli olmuyor, Trabzon'da
içmedim diye adam bana kafayı takmıştı zorla içirdi =DVur dedik, öldürdün. 😅
-
-
Bunları iltifat olarak alıp teşekkür ediyorum 😅
-
Yerguney Yakında sıra sana da gelecek 😅
-
He bu arada son dakikada Afrika yi görmedik sanma saadet
Ne yapsam beğendiremem 😂 yine yokk, yine yok 😂