Saadet tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu sene yagar saadet yuksek ihtimal. benim kendi gorusum karadeniz bolgesinin bu sene gecen senelere gore sansli oldugu. sert kislarda karadeniz calisir diye bilirim
İnşAllah, bende öyle umuyorum
-
Kar hep yağar da,nereye yağdığı önemli..Bende sıkıntı olmuyor karasal iklimin güzelliği desek uygundur
Allah daha çok versin 😂
-
bu kis yagmaz ise bir daha kis yagar olmazsa bir dahaki kis. ama illaki yagar. guneyde degilsin ya onlar ne yapsin. trabzonada yagdimi yagiyor ama

3 senedir bende böyle diyorum. Herşey pozitif olduğu için, ironi yaptım
-
Bu kışta buraya kar yağmazsa, ihtimalleri hayatımdan çıkarıyorum 😂
-
-
imkani yok saadet. bu sefer gecicem diye elimde mause bekledim. mustafa abiyede demedim sozde surpriz yapicam ya tam paylasa basarken mesaj geldi konuda paylasim yapildi diye

Bu da sana ders olsun, yetişemiyorsun işte kabullen 😂😂
-
Whisper Aktifliğine yetişmek çok zor 😂
-
Günaydınn, hayırlı sabahlar 🌸
-
Benim ama profilimde çıktı yazı olarak. Doğum tarihim de ekli profilde neden bildirim gelmedi ki size 🤔
Bilemiyorum ki
-
Yasin71 Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı senelere inşallah 🎉🌸
-
Yasin71 Hiç bildirim gelmedi ki
-
Ben de varım 😅
17
-
Tamamdır çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim, başka arkdaşlarda görürlerse yorum yaparlar.
-
Üniversitenizde yurt dışı eğitim programları veya üniversite öğrenci değişim programları bulunuyor mu , böyle kulüpler veya öğrenci birlikleri mevcut mu ? 😊
Daha çok yurtdışından öğrenci geliyor, tanıtım yapılıyor. Bizim yurtdışına gitmemize karşı şu zamana kadar bir program görmedim.Belki özel olduğu içindir, maddi açıdan öğrenci gönderip para kaybetmemek için olabilir. Çok ilgilenmediğim için bu kadar bilgim var