Günaydınn, hayırlı haftalar 🌸
Saadet tarafından yazılan gönderiler
-
-
abi ben burda kiminle konussam gurur duyuyorum. pandemi zamaninda televizyonlarinda muhalif kanallar ulkelerine surekli bizim saglik sistemimiz ve doktorlarimiz uzerinden yuklenmisler.
biz farkinda degiliz ama avrupadaki gurbetciler falan kendilerine tesekkur ettiklerini soyluyor insanlarin. onlar icinde gurur kaynagi olmus 
Aslında bu durum sadece korona da değil. Genelde bizim sağlıkçılarımız daha bir rağbet görüyor. Benim baba tarafım alman akrabalarımız hep sağlık için Türkiye'ye gelirler. Burayı tercih ediyorlar. Daha çok beğendikleri için tabi TL euro farkıda etkilidir 😅
-
biraz olmustu aslinda ama saol saadet. dikkat edin sizlerde asiya az kaldi. yakalanmayin sakin
Rica ederim. Dikkat ediyoruz ama bildiğin gibi bir yerden anlamadan geliyor, Allah herkesi korusun diyelim. Bir an önce atlatırız bu hastalığı inşallah 🙏
-
-
Yav gece gece =D
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂
-
Aynen yanında da aslan sürüsü var :'D .Zırhlı araç akrep ural yaz internete çıkar.karadeniz de yaşamın dezavantajıı :olumlu:
Bence dezavantaj değil. Zırhlı aracı görmek hayra alamet değil 😅
-
Geçen gittim bakkalın karşısında akrep vardi

Hayvan olan akrep mi
-
Burda değil.

Adli işlemler başlatıldı 😂
-
Nöbetçi bakkal yok muydu dayı
.Bizim burda var bakkal 7/24 açıkNormalde yasak değil mi?
-
Unutmuş gibi yapmış da olabilir 😂 ya da gerçekten unutmuştur bilemiyorum.
Bende ara bozan kayınvalide gibi 😅 Yok unutmamıştır hatırlar şimdi 😂
-
Erkeklerin çoğu unutur ama bir Mehmet Civan hiç bir şeyi unutmaz. 😂 Tecrübeyle sabit. 😂
Ama bak unutmuş 😂
-
Aaaa hayır asla ne alakası var sen benden daha gençsin mehmet civan Bir kaç kez dediler ki sen bu kızdan daha gençsin diye. Unuttun mu

Erkekler çabuk unutur 😂
-
Alenen şike yapılacak bu hafta öylemi?
Görmemiş gibi yap 😂
-
Snow Hound Sözünü hatırlatmama gerek var mı 😂😂
-
Son güncellememi saymazsak olur mu 😂