Kötüyüm, sevgili yapmış belki beni seviyodur hala diyordum ama artık unutmaya çalışacağız
Kimse senden değerli değil. Herkesin seni sevdiği kadar sev.Belki bu durum zaman alır ama eminim ki başarırsın 🌸
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKötüyüm, sevgili yapmış belki beni seviyodur hala diyordum ama artık unutmaya çalışacağız
Kimse senden değerli değil. Herkesin seni sevdiği kadar sev.Belki bu durum zaman alır ama eminim ki başarırsın 🌸
Hayırlı günler idare ediyoruz sen nasılsın A grubu favorim 😂
İyiyim biraz stresli vallaha, girsem de kurtulsam şu ameliyattan 😅
Neşeliyiz mutluyuz sen nasılsın ?
İyiyim teşekkürlerr
Hayırlı günlerr, nasılsınız?
Ramazan ayında ben 2 ameliyat olacaktım yasaklar çıkınca olamadım şimdi de ben vaz geçmiş durumdayım
Neden vazgeçtiniz
Çok teşekkür ederim 🌸
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Adım İrem. 22 yaşındayım akhisarlıyım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum. Kelime türetme oyunundaki eski kelimelerin sahibi benim
valla ne desem bilemedim sevgili mehmet civan şimdilik benden bu kadar
çok konuşamasam da siteyi uzun süredir takip ediyorum alışmaya anlamaya çalışıyorum
en kısa sürede aranıza dahil olurum ben de aktif olarak inşallah
Hoşgeldin 🌸
Yani yasak mı mesaj düzenlemek
Günaydın, hayırlı sabahlarr 🌸
Şaka bir yana 18 imde mecbur ameliyat var şu an sıkıntı yok yinede ince düşünceniz için sağolun 😀
Çok geçmiş olsun
Sinan bu lafı sanaydı yanlışlıkla beni alıntılamış 😂😂
Hahah😂 İkinize de diyorum hepsini ss aldım ona göree
Sana öncelik verdim hem kadın olduğun için hemde ameliyat sonrası geçmiş olsun hediyesi 😂
Teşekkür ederimm,Hediyenin dönüşü olmaz 😂
Tabi ki olurum benim gruptaki favorim sensin 1. olman lazım olamazsan beni hayal kırıklığına uğratırsın olmaz 😂
Seni geçmem gerekiyor emin misin 😂
Geçmiş olsun tekrardan önemli bişey olsada sen yıkılmazsın ne de olsa karadeniz kızısın karadenizlinin umudunun bittiği yerde inadı başlar 😂
Yok ya öyle acil birşey değil, keyfi birazcıkta. Daha dik adımlarla ileriye tabi kii 😅
Hasta hasta tahmin tutmayabilir 😂