Ben de bu günleri görebilecek miyim acaba 😂
Saadet tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben de dedim ki yanlış bir şey mi attım .O yüzden sordum
-
Neden kapandı acaba?
-
Şimdi açıldı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Açık şu an
Ben de kapalı
-
Neden konu kapandı?
-
Durun bugünde ben kızdırayım, baktı sistem geliyor paylaşımı ben yapayım demiş 😜
Bana gelmiyor ki, Doğu Karadeniz'e çok yarayan bir sistem değil .Değerimi bilin yine sizin için paylaşıyorum
-
Saadet yeminini bozdu demekki
Hangi yemin? :'D
-
Bugün kimse paylaşım yapmayacak galiba
Geldimm
-
he ya :D iki defa aynı şeyi yazmışım model konusuna gece güncellemesi sende bugün işin yoksa
Benim rütbem yetmiyor paylaşıma 🤭
-
Hasan61 bir yere beni mi etiketledin? basınca açılmıyor
-
Normalde dikkatli davranırım. Duyuru olarak öteki siteler gibi olmayıp kuralların esnetildiği söylenmişti ben de buna göre davranırım haliyle. Dün senin yaptığın uyarıyı görmedim, her yorumu okumaya vaktimiz kalmıyor. Duyuru olarak paylaşılsaydı veya başta silmeden önce kuralın değiştiği tekrar kural şekli ile belirtilseydi ben de sormak zorunda kalmazdım Eren .Herneyse uzatmaya niyetim yok ben cevabımı aldım. İyi geceler herkese
-
Model güncellemesi esnasında yapılan tüm ilğisiz yorumlar kendim de dahil olmak üzere silinmiştir.
Bundan sonra model konusu içerisinde model ile alakalı yorumlar yer alırsa hem bizler hemde bizleri uzaktan takip edenler için göz rahatlığı olur.
Lütfen bu Konuya özen gösterelim.
O zaman silmek yerine baştan uyarı yapsaydınız . Bir serbest diyorsunuz bir olmadığını söylüyorsunuz. Umarım bir kararda sabit kalırsınız.
-
>>>WinteR<<< yorumlarımı çöpe taşıma nedeniniz tam olarak nedir?