Doğum gününüz kutlu olsun 🎉
Saadet tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın radar erorr vermese 😂
-
Doğum günün kutlu olsun Saadet !. Foruma yazın çok girmemiş olduğum için pek tanımasam da seni, renk kattığın aşikar:)
Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince birşeyler yapıyorum. Böyle düşünmenize sevindim ☺️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu otomatik çıkıyor değil mi? Çok güzel bir uygulama
-
Nice yıllara Saadet doğum günün kutlu olsun. Sitemizim prensesine özel pastamız hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncellemeye bekleniyorsunuzz🌸
-
iyiki dogdun saadet iyiki burdasin. renk katiyorsun forumumuza.
Çok teşekkür ederim. Bu duyduğuma çok memnun oldum ☺️
-
Arkadaşlar değerlendirme yapacaktım ancak gündüz yaptığım değerlendirme ile aynıdır.çok detaya girmeye gerek duymadım inceledikten sonra. sadece ayın 18-20 arası bana çok iyi geliyor.şimdi merak ettiğiniz bölgeyi sorabilirsiniz.
Sürmeneyi sorayım 😅
-
Saadet iyi ki doğdun. sağlıklı mutlu aileniz ve sevdikleriniz ile bir ömür boyu iyi yaşlar dilerim.
Çok teşekkür ederim ederim. Tüm güzel dileklerinizi sizin için de diliyorum
-
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
Teşekkür ederim, İnşAllah hep beraber ☺️
-
Eğer bu gece sıcak çıktı denk gelirse beni de bi uzaklaştırın bir hava alayım 😂
-
Meğer tek eksiğimiz pastaymış forumca

Yok o değil, benim doğmam gerekiyormuş 😂😂
-
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara, aramızda olman
ailesine renk katıyor iyi ki varsın
SaadetSiz de iyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim ☺️
-
Saadet pasta tamam mı 😅 başkanım soruyor. İstersen kakaolu, meyvalı falan da olabilir
Çok teşekkür ederim pasta için, ben yedim doydum 😅
-
Arkadaşlar sohbetinizi bölmek istemem ama konuşmalar yanlış bence sistem indirmek veya -12 vermek Rabbimin işi biz sadace modelde onu görmek istiyoruz desek daha iyi olur diye düşünüyorum
Bence öyle olduğundan kimsenin şüphesi yok. Demek istediğimiz o değil hep inşAllah diyoruz zaten, siz farklı yöne çektiniz. Gfs ne verirse onu paylaşıyoruz sonuç olarak. Sadece olaya şans olarak baktık