Rezerve ettik sana hayırlı olsun ?
İnşallah hayırlı olur ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRezerve ettik sana hayırlı olsun ?
İnşallah hayırlı olur ?
Gfs 00.30 güncellemesini paylaşacak olan yoksa paylaşabilirim
Kişi mutluluğunu bu şekilde dile getirmiş olabilir hiçbir takıma laf etmedi ama rahatsızlık varsa daha dikkatli olmakta yarar var. Uzatmadan iyi günler diliyorumm ❄️
Semih Ö. Dahası da gelir inşallah ❄️
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok güzell, Elinize sağlık ❄️?
Valla doğru yoruma ne denir? Ben ve Whisper abi de öyledir. Başka yerlerde yağsa bile biz mutlu oluruz. Nasip kısmet dediğiniz gibi Herşey Allah'tan.
Biz böyle şeyler konuşurken bu düşünceler hiç hoş değil. Arkadaşlar sizin düşünceleriniz, üzüntüleriniz veya mutluluk duygularınız başka insanlarda da var bunları düşünürken biraz empati kurun. Böyle kötü düşünceleri aklınızdan yok edin. Bugün sana yarın bana demişler.
Kimi yer kimi bakar hesabı olmasın diye ben atmıyorum
Ben görünce mutlu oluyorum çünkü orada da illaki mutlu olan insanlar vardır. Başkalarının mutluluğuna üzülmek çokta iyi birşey değil bence. Herşey Allahtan ❄️
Hayırlı günler, arada fotoğraf atın bizde görelim ?
-Doğu karadeniz öğle güncellemesi hakkında bilgi verecek varmı?
Güncelleme daha bitmedi
Günaydın, Mucizeleri beklemek yerine mucizeleri fark ettiğimiz bir gün olsun.. ❄️
Hayırlı geceler abla, burdayız kuvvetlenmesini bekliyoruz heyecanla
Hadi inşallah dilediğiniz kadar yağar ❄️
Genelde bölgelerine yazıyor arkadaşlar haklı olarak.
Sadece Marmara da var kıpırtı ve yağış.
Bizlerde sıradayız yağış için.
Allah bol yağış versin tüm yurda.
Hayırlı geceler olsun
Evet bölgelerine yazıyorlardır. Umarım herkes dilediğine kavuşur
Hayırlı gecelerr ❄️ Kar yağan bölgelerden kişiler burada mı
Güncelleme bitmiştir.Takip edip beğeni atan herkese teşekkür ederim