Hasan61 Eline sağlıkk 🌸
Saadet tarafından yazılan gönderiler
-
-
Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Regaib Kandiliniz kutlu olsun.🌸
-
Benim şahsi fikrim kendi açımdan kardan sıkıldım başkan 😂
Kimisi sıkılır, kimisi umutla bekler. Hayat böyledir işte 😂
-
Sizce bu sistemin adını neden Kar’Dag seçtik .
Dağlara kar yağacak 😂
-
dark and cold Birşeye etkilemişsin ama göremiyorum ki
-
Artık kimse model paylasimi yapmıyor kara doyduk sanırım
Daha görmedik ki 😂
-
Sinan Geçmiş olsunn. Bu aralar baya grip salgını var, çok dikkat edin. Zencefil çayı, ıhlamur ve çorba içmeyi ihmal etmeyelim. İyi günler herkese 🌸
-
Sen kendi yanlışını düzeltmesen ben daha fark etmezmişim, benim kafaya ne diyon ya 😂
Sen de yeni uyanmışsın ya da uyumamışsın 😂
-
Aleyküm selam. İyi günler herkese ☺️
Günler ne alaka 😂 yeni uyanmıştım ondan öyle yazmışım herhalde. İyi geceler olması lazım 😂
-
Selamun aleyküm hanımlar baylar, nasılısınız bakalım bizim burada hala karlar erimedi
Aleyküm selam. İyi günler herkese ☺️
-
gelecek sistem orta bati karadenizde girip sizin oralara kadar kar birakacakmis diyor kuslar saadet.
Kuşlara selam 🖐🏻 Umarım öyle olur. Sitede bir Salih bir ben kaldık herhalde 😂
-
abi toplucaz takimida herkez sistem yorgunu kimsenin giki cikmiyor. hani yeriz yeriz yemegi fazla kacirir ayakta uyuklariz ya o misal
hayirli cumalar arkadaslar.....Sistem yorgunu değiliz ama hayat yorgunuyuz 😂
-
Whisper Eline sağlık abi 👏🏻 Elbet bazen insanlara muhtaç kalabiliyoruz bu illa maddi değil manevi olarakta öyle, güzel bir söz, ilgi alaka bunlar insandan insana gelen güzel şeyler. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Malesef düşüncesiz, pervasız insanlarda çok var. Umarım onlarda birisine muhtaç kaldığı zaman doğru olanı görebilirler.
-
Ben temsili 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Saadet rakım kaç sahile yakın misiniz kar falan var mı .
28 m. Kar yok buralarda. Kıyı sorunsalı