Saadet kaptan hazırmısın zaman yaklaşıyor
Hazırım ama oje sürdüm kuruması lazım. Kuruyunca başlayacağım 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaadet kaptan hazırmısın zaman yaklaşıyor
Hazırım ama oje sürdüm kuruması lazım. Kuruyunca başlayacağım 😂
iyiki dogdun saadet iyiki burdasin. renk katiyorsun forumumuza.
Çok teşekkür ederim. Bu duyduğuma çok memnun oldum ☺️
Arkadaşlar değerlendirme yapacaktım ancak gündüz yaptığım değerlendirme ile aynıdır.çok detaya girmeye gerek duymadım inceledikten sonra. sadece ayın 18-20 arası bana çok iyi geliyor.şimdi merak ettiğiniz bölgeyi sorabilirsiniz.
Sürmeneyi sorayım 😅
Saadet iyi ki doğdun. sağlıklı mutlu aileniz ve sevdikleriniz ile bir ömür boyu iyi yaşlar dilerim.
Çok teşekkür ederim ederim. Tüm güzel dileklerinizi sizin için de diliyorum
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
Teşekkür ederim, İnşAllah hep beraber ☺️
Eğer bu gece sıcak çıktı denk gelirse beni de bi uzaklaştırın bir hava alayım 😂
Meğer tek eksiğimiz pastaymış forumca
Yok o değil, benim doğmam gerekiyormuş 😂😂
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara, aramızda olman
ailesine renk katıyor iyi ki varsın
Saadet
Siz de iyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim ☺️
Saadet pasta tamam mı 😅 başkanım soruyor. İstersen kakaolu, meyvalı falan da olabilir
Çok teşekkür ederim pasta için, ben yedim doydum 😅
Arkadaşlar sohbetinizi bölmek istemem ama konuşmalar yanlış bence sistem indirmek veya -12 vermek Rabbimin işi biz sadace modelde onu görmek istiyoruz desek daha iyi olur diye düşünüyorum
Bence öyle olduğundan kimsenin şüphesi yok. Demek istediğimiz o değil hep inşAllah diyoruz zaten, siz farklı yöne çektiniz. Gfs ne verirse onu paylaşıyoruz sonuç olarak. Sadece olaya şans olarak baktık
Saadet abla doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederimm 🥰
Merak etmeyin arkdaşlar bugün umudum var. Sistem indiriyorum 😂😂
Bu neli pasta ya çözemedim
Meyveli 😂
Yok ben seviyorum. Herkes bana tek tek yazmışsa ben de tek tek cevap vermek isterim 😅 Teşekkür ederim ama düşündüğün için ☺️
Saadet yeni yaşını güle güle kullan inşallah 😊 iyi ki aramızdasın. Doğum günün kutlu olsun 👏👏
Çok teşekkür ederim. Ben de aranızda olmaktan çok mutluyum. Nice senelerimiz olsun ☺️