Hayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
Ben de yazdım bana da güldüler 😂. Bunda alınacak birşey yok ki birbirimizle şakalaşıyoruz. Burada ki kimse, kimsenin kötülüğünü istemez
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayır abı asla sana sözüm yok sen benim için farklısın sende biliyorsun herşeyimii zaten senin için burdayım ben
Ben de yazdım bana da güldüler 😂. Bunda alınacak birşey yok ki birbirimizle şakalaşıyoruz. Burada ki kimse, kimsenin kötülüğünü istemez
Madem kış ligi iptal edildi beni mi atasanız direkt yazdan kışa zaten mevsim kış 😂😂
Zonguldakli67 Hayırlı olsunn 🎉
Yasin71 Eline emeğine sağlık 🎉
Angora Hayırlı olsun 🎉
Bilgi paylaştıkça çoğalan hazinedir derler. Biz öğrenmeyi seviyoruz paylaşımcı olarak. Yorumlayan, öğreten herkesin emeğine sağlık, hep söylüyoruz zaten. 🌸
Günlük tahmin farklı ,5 Günlük farklı, uzun vadeli farklı, saatlik hepten farklı bir tahminleri var.
Radar ve deniz suyu sıcaklıkları için baktığım bir sayfa . Dünkü sistemde nasıl cuvalladiklari ortada pek güvenmeyin yani , yarı yolda bırakıyor kendisi.
Evet, katılıyorum 👍🏻
Saadet neler çektin sen yaw
Umudum her zaman bakidir. Ama zaman kısa ben yorgunum ve yol uzun. 😂
Kky çevirmiş 5 günlük tahminde, dediğimiz gibi olacak muhtemelen. anı yaşayalım derim.
Çok saçma gerçekten ya, saatlik olarak tahmin mi değişir. Neyse vardır bir bildikleri herhalde
Geri mi aldı? Benim konumum aynı değiştirmemiş zaten yoğun vermemişti
Abiler bu kamkat meyvesi hiç yedinizmi a101 den alaym dedim paraya kıymış olmam inşallah
Ben yedim ama abiler dediğin için bu sorunu cevaplayamam 😅
Azı olmaz , fazlası olur 😉
dün akşam olan kar yağışları sakin ve etkisizdi. haftasonu olan sistem çok hareketli olacak işin içinde rüzgar +oraj olunca beni daha çok kendisine çekiyor
Çok teşekkür ederim açıklama için. Yeni yaşıma kar yağışıyla gireceğim için ayrıca bir mutlu oldumm