Vaalla bana yağmadı abi hiç
erdal sen kocaeli de yaşadığına eminmisin :D
bi ben kontrole gelecem seni
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVaalla bana yağmadı abi hiç
erdal sen kocaeli de yaşadığına eminmisin :D
bi ben kontrole gelecem seni
Sıcaklık çok yüksek
Hocam ben birşey anlamadım şimdi kötümü gidişat?
Dünyanın ekolojik düzeni bozulmuş olabilir bana göre bu iyi birşey ama başkalarını bilemem dünyanın soğuyup kendini koruma moduna alması benim küçüklüğümden beri istediğim birşey di insanların doğaya verdiği zararları gördükçe
Bu patlamanın doğanın kendini bir çeşit savunması olarak görüyorum ortalama 3 4 derece gibi ciddi bir soğuma olabilir tabi 3 4 derece az gibi ama yazın havanın 12 derece olabileceğini hayal edin hayırlısı neyse o olsun ama bilmiyorum sıkıntılı bir patlama oldu daha öncedende yanardağ patladı fakat umursanmadı bu işin içinde bir iş var tabi boşu boşuna panik yaratılmazdı
Bi sıkıntı olmazsa dekler esenlerin tam üstünden geçiyor tutarsa foto yollayın arkadaşlar
Yerinde bir karar model takibine son yaşa gitsin ☺️
Bıktık istanbulun bu dertlerinden zaten abi 2 3 güne hazırlıkları yapalım toplanın ahali :D
Canın ne zaman isterse görürsün fakat yaşamak nasip olur mu onu bilmiyorum.
Görmek için bakmak yeterli arada aç aç bak .😂
abim yaa :D .
Ağrı dağına gidelim havalarınsesi diye köy kuralım ev yaptıralım kışın orda kalırız hep beraber sınırsız kar :D
Şimdi gelir yağış yok kuru soğuk diyenler 😂
orada durumlar nasıl, 2 güne kar varmı eren. bana örtü varmı ne dersin esenler 127 rakım ![]()
Moskova'ya taşındığın günün ertesi sabahı :D
:D hiç güleceğim yoktu Allah seni güldürsün ![]()
![]()
bu arada aynı diyagramı buldum
benziyor gibi
Rüyanda
o zaman ben moskovaya hocam gelen varmı tatil masrafları benden soğuktan ölmezseniz :D
adamlar laf olsun diye sıfırın üstünde değer koymuş 1 2 tane :D
Sinan abi böyle bir diyagram ne zaman görürüz sence
500 hpa -35 in altına inerse bu iş tamamdir
yağış çekiliyor olsada işe yaramaz
100 de 100 kar şansı ayın 22 sine %77 hayırlı uğurlu olsun şimdiden :))
Ordu merkez 15 Ocak 2022
hocam iyi yağmış oraya ya ben bolamandayım iç kesimlere gittikçe 10 15 cm dize kadar gelen örtü var da kıyılar fos