Soğuma girdi zaten 850 hpa'nın en düşük olacağı zaman bu gece
sıcaklık yükseliyor 2.6 oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoğuma girdi zaten 850 hpa'nın en düşük olacağı zaman bu gece
sıcaklık yükseliyor 2.6 oldu
Soğuma ne zaman girecek buz yağıyor şuan 😂
3 4 saat en geç
Daha Çok GösterYav geçici bir çare..Adeta şarkı sözünde olduğu gibi "Acılara tutunmak"
Onlara göre öyle,bana göre iyi..Asla bizden birlerine fazla şans tanımıyoruz nedense.
Bu coğrafya da nasıl Mustafa Denizli,Fatih Terim, Şenol Güneş ve son yıllarda Abdullah Avcı yı parlattı ona şaşarım.
Neyse Kartal ile devam edilmez..Löw sezon başı veya onun kariyerinde bir hoca ile anlaşılır,İsmail Kartal da ya kalır gelen hocanın yanında (kalır da kapriz yok onda)
Yada güle güle derler .. İnşaallah demezler de kalır.
Bjk ilk hamlede Karaveliyi ,Fb de İsmail hocayla yolları ayırırlar.
Bence devam etsinler ne olacak ..
Abi bi beşiktaşlı olarak önder hoca cidden çok iyi idare ediyor onla yolları ayıracaklarını sanmam
Ali koçun yeni 6 aylık Teknik direktörü diye yorumladım.
Vitor pereira gibi bir hocayı yollayıp 1 ay hocasız kalıp şimdi bu hocayla
anlaşmak , neyse hayırlısı olsun diyelim.
vitor pereira yı hiç beğenmemiştim ne yalan söyliyim
Ali koç fenerden istifa etmediği sürece fenerbahçe 4. yıldızı zor görür hatta göremez
gfs nin sonraki 3 güne verdiği cm raporu abartmış
Sıcaklık yükseldi şaka gibi
15 00 a kadar avrupa yakasında kara döner diye umuyorum inşallah
yağış olan yerler
Yağış varken Sıcaklık eksik olur Sıcaklık 0 dereceyken yağış olmaz
Arkadaşlar burda tipi var hava -10 derece :D sinan abiyi arıyorum esenlerde kardan adam yapacaz
Esenler de az tuz kar var
Sistem de gören gördü arkadaşlar şimdi de sıcaklık sıkıntımız oldu İstanbul adına ben Sinan abi adına geçmiş olsun diyeyim herkese
Göremeyiz
kar soğuğu alsak yeter hafif de bir örtü rüzgar eşliğinde sağanak kar yeter de artar sezonu kapatırız :D senin sistemde gelince inşallah abi tadından yenmez bu sene