hocam bu kısımda bu konuları oluşturan kişilerin profil fotoğrafları gözüküyor bence her konu için farklı bir konu fotoğrafı eğer olmuyorsada her konu için ayrı ayrı hesaplar açılıp profil fotoğraflarının konuya özgü birşey olması sitenin daha güzel ve göz alıcı durmasına yarayabilir benim şahsi görüşüm ben fikrimi söyledim yapması uygulaması sizden teşekkür ederim okuduğunuz için ![]()
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
İstanbul'a örtü yapıp yapmayacağını soracağım yapmazsa içeri almam dayı :D
yapmak için giriyor zaten abisi :'D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. saray tarafında sarılar var sıcaklık uygun olsaydı güzel bi kar alırdı
-
1 Mart 2018 ?
daha iyi olabilir bu sistem bilmiyorum 2018 i hatırlıyorum arabanın camlarında neredeyse olmayan olmasada olur diyeceğimiz bir örtü olmuştu daha da olmamıştı
-
resim gönderecek edirneli arkadaslarimız yokmu?
böyle kuru kuru olmuyor😀
kırklareli de olur :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
acaba yağan kar nasıl !?
lapa lapa mı yoksa incemi?
yer yer yoğundur yer yer neredeyse gözükmeyecek kadar azdır
-
Ne yalan söyleyeyim ben iyi veya kötü bir sürpriz bekliyorum
bende aynı fikirdeyim en azından 5 cm lik bi örtü süprizi olabilir diye düşünüyorum hayırlısı şimdiden
-
daha beklenen sıcaklık düşüşü de gerçekleşmedi bekleyelim gece şov olabilir
-
edirne anlık kar yağışlı :)) 2 derece
-
Banada öyle geliyor, Edirne’de başlamış kar
başladığı anda sıcaklık yeterli olursa direk örtü yapar gibi sabahlamaya değer birşeyler olabilir ama önermem uyuyun sabaha kar ile uyanın

-
Bize bundan lazım..
bu devirde bu zor be :D
-
ben yağışın silivri taraflarında gece 3 4 gibi başlayacağını düşünüyorum sabaha kalmaz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 13 gün sonrasına bile %50 lere yakın değer vermiş sağlam yağışlar geliyor inşallah