ben dün böyle bir görüntü aldığımızı hatırlamıyorum :D
-18 nerde ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturben dün böyle bir görüntü aldığımızı hatırlamıyorum :D
-18 nerde ![]()
Bize gelmeyecek galiba Sinan abi
Bize inşallah beklemedeyiz gelirse anında örtü alırız
İstanbul da beyazlık olur gibi hadi inşallah
Hava da yıldız saymaktan radar rakibi yapmaktan iyidir. Şuan oldugu gibi
yağış olsa istanbul senenin ilk ve en güzel ilk yağışını alıcaktı fakat kütle sorunumuz vardı
Ecmwf çok önemli değişecek ama inş fazla değişim olmaz. Cuma ya az çok belli olur cuma mübarek gün.
Hayırlısı olur umarım ecmwf fazla değişmezse pazar gününe kurdele keseriz yılbaşında sistemin açılışını yaparız inşallah :D
Bize Ecmwf gibi görüntü lazım. Arkadaşlar iş kesimleri donduracak sadece batı, orta ve dogu Karadeniz sahil kesimi etkileyecek sistem lazım değil. Sıf enerji maddi kayıp olur. Allahın işine karışılmaz ama inş böyle olmaz.
hocam 4 5 güne net bir görüntü elde ederiz
Hasan61 eline sağlık güncelleme için konuşacak olursak son 1.5 gün aşırı süper yogun dek yağışı verdi. Diger kalan bölüm boş.
gfs nin tamamını dolu görmek nasip olur inşallah =D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bi sistem gördüm sanki
İnsallah böyle bişey gelmez dışarda kalan insanlar var hayvanlar var yazık günahtır
haklısın evet ama ülkenin yağışlara ihtiyacı var onlara bu zor günde yardım etmemiz barınak yapmamız yemek vermemiz gerekiyor fakat 1 sene içinde kaç göl kurudu bu açıdan da bakmamız lazım
Bazı arkadaşlar gene kendini kaptırdı gidiyor =D
2017 den sonra bi ilk duralım az 9 gün varmış bak aklımı çeldi sistem :D
hocam 6 7 ocak sistemi bence erimeyecek sapma olursa birdaha böyle sistem alamayız bunu da kaptıramayız verileri değerlendirip bi bakalım sistemin gelme olasılığı kaç size göre Zonguldakli67
izmir bile 30 cm kar görür kıyılar sağlam bir sistem 9 gün var daha
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bi ocak sistemi dahamı geliyor
Hasan61 eline sağlık canım ellerin dert görmesin beğeni atmaya gidiyorum şimdi
![]()
2. yarı yı devralırım uyku çökerse :D