hocam 12 saat 12 saat paylaş elin yorulmaz atamıyorsan ben atarım
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aynen cephsel geçiş bu sahil kesimler hava da kar görür erir hemen
iç kesimler için ne dersiniz
-
Esenler'de kuvvetlendi orta kuvvetli yağıyor araba üstü hafiften tutmaya başladı
evet hafiften tutucu olmaya başladı bi anlık beyazlık görürüz yeşiller tepemize binince
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel devam ederse tüm İstanbul sabaha beyaz ile uyanır
örtü olacağını sanmıyorum hocam güney kesimlerde sizce ?
-
Esenyurda yağıyor şuan nazik nazik
yeşiller geliyor bakalım
-
yağmaya başladı
-
kütleler üzerimizde fakat yağış yok tahmin etmeliydim :D
-
esenlerde toz toz yağıyor ona da yağmak denirse
-
istanbul cumaya kadar ne alırsa kafi olur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gele gele boş kütle geliyor :D
-
Karadeniz üretimi başladı. Hareketliden takip edebilirsiniz. Gözler radarda
rüzgarın bize doğru dönmesi lazım hocam güney kesimler için sistem birşey ifade etmiyor :D
-
Modellerin bile kafası karışık gfs 00.00 itibariyle İstanbul semalarında 850 hpa da - 12 diyor.
Ayrıca tam kırım dan Karadeniz sularına giriş yapan - 20 yani mor soguk çekirdek giriş yapıyor. Gece saat 2 civarı İstanbulun kuzey ve dogusu özellikle patlama yapabilir.
gece patlama olabilir yağış olursa
-
esenler allaha emanet :D
-
Valla hocam isyan gibi olmasın da böyle kuru soguk olacağına hiç gelmese daha iyiydi. Kar yagsa barajlara nefes olur. Topraga nefes olur şuan sıf enerji kaybı.
çok haklısınız hocam ama işte ülkemizin durumu böyle maalesef rusyaya bakarmısınız adamlar kış boyu durmaksızın yağış alıyor havaları -20 derece gündüz bile adamlar kar yağmasın diye bakıyor :'D 2017 sistemi alsak şöyle güzel -16 lar üstümüze otursa istanbul adına ülkemiz adına barajlar adına faydalı olur

-
Kısaca şöyle sorayım, İstanbul'un güneyi (Ataşehir) etkilenecek mi? Etkilenecek ise ne zaman. Bu gece uykusuz kalmaya etken edicek bişey varmı/olur mu ?
Kal istersen ama yağışa değmez