diyagram 2 güne toparlar inşallah sabahkine göre baya güzel
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Muslera Sezonu kapatmıyor arkadaşlar mart ayına gelirim diyor inşallah lig maçları başlamadan
beşiktaşın yeni teknik direktörü bruno pinheiro olacak gibi duruyor imzalar için istanbula gelmiş
bu arada bruno portekiz teknik direktörü idi eskiden !
-
Ben o kadar üstün bir tahminci değilim sadece şu ekip bir yerde toplana bilsek ofis gibi süper bilgisayarlarımız filan olsa bir kaç tane şahsımıza ait sunucularımız olsa hep beraber matematik fırtınası yapsak harika olurdu bunlarda maddi olarak imkansız .
Sizler geçeceksiniz bizleri ...
Abim Sen ofis açma işini düşün ben yardım ederim elimden geldiğince bi telefonuna bakar

-
dediğim son sistem aralık ayının 29 aralık gecesi gelip 2 ocak sabah saatlerinde biteceğini düşünüyorum hayırlısı olsun diyelim vakit az gfs ecmwf adam olacak :D
-
silivri mükemmel kar yağışı görüyor şuan 4 de 3 yaptım başak şehirde durumlar nasıl orada oturan varmı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mgm başakşehire de dediğim gibi kky koymuş 4 de 2 yaptım tahminlerimde kalan 2 si tutacak mı bakalım bu gece 12 ile sabah 4 5 arası başakşehire kadar olan kısım kar görebilir eğer arabanın üzerinde de olsa örtü olursa foto atarsınız
-
Mgm İstanbul'a pazartesi kky demiş diğer günlere vermemiş değişirmi yarın
mgm hep öyle değişeceğini sanmam baksana gfs ye tırt 28 aralık sistemi bile yok
-
Eline Sağlık Abi Hayırlısı olsun bakalım
-
Gfs Nasıl döneklik yaptın Allah belanı vermeye :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. diyagram ne yaptın diyagram %30 lardan % 15 e çekmek ne
-
Sistem bozmadan bize sokan tek sinoptik GEM

Abartı Geldiğini Söylemişmiydim bilmiyorum ama gerçekten çok abartı
maalesef kim istemez böyle bir sistem ama rüzgar orajına baktığımızda bile -14 -16 çok zor özellikle bu sistem içerisinde beklentiniz -8 -10 olsun dahası olmasın üzülürsünüz -
büyük potansiyelli sistem noldu dalga geçmeden cevaplar mısıniz abilerim
kimse büyük potansiyelli dememişti o beklenen sistem ay sonu ocak başı
-
16 Aralığı 17 Aralığa bağlayan saatlerde Silivride Kar Yağışı görülebilir silivride yaşayan abilerimiz kardeşlerimiz sokak lambalarına bakmanızı tavsiye ederiz
,sıcaklık belliki 0 derecenin altına inecek gibi duruyor
Yeni görüntülerde başakşehire kadar olan kısımda çok yüksek ihtimal görürsünüz 100 150 üstü rakım tabiki sokak lambası takibine devam
(kısa süreli)
-
bu diyagramı bile beğenmiyenleri anlamıyorum ne istiyorlar ki..
%30 ihtimal az bi ihtimal demek o ki en küçük bir sıcaklık kaybında patlak verebilir o yüzden %65 ihtimalden %30 a düşmesi evet büyük bir kayıp