İstanbul gibi bir ilde bunca soğuğa yerde örtü beklemek hayal kırıklığından başka birşey olmaz
2017 bile yakın zamanda verilebilecek en güzel örnek 2019 da buna dahil olabilir ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul gibi bir ilde bunca soğuğa yerde örtü beklemek hayal kırıklığından başka birşey olmaz
2017 bile yakın zamanda verilebilecek en güzel örnek 2019 da buna dahil olabilir ![]()
Rüzgar yönüne göre -4 te kar yağışına yol açabilir,-6 da.
sıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
gelen sistemciğimiz beklediğim gibi 29 aralığa doğru gelecek gibi 20 25 aralık arası soğuklar yeterli değil -4 - 6 bandın da ama o sistem gelecek marmara ilk kar yağışını görücek
Esenler Şanslı konum
damıyız
Tam sınırdayız abi en ufak sapma bile bizi 10 cm den bile edebilir :D
gem bu sene vız olcak gibime geliyor ama inşallah yanılırım fakat yılbaşına gelmesi daha iyi değilmi sizcede ![]()
gemi bu sene takip etmedim etmemde fayda olacak ![]()
20 aralık sistemciğimiz 29 aralığa kadar kayabilir
Hayırlısı olsun Sarp Özdoğan gelecek uzun vade tahminleride bekliyoruz senden canımsın ![]()
Sade ve anlaşılır olsun diye veri analizi ile tahmini ayrı ayrı paylaşayım dedim. Meteorolojik terimlerden şikayetçiydiniz.
Şimdi de fikrimden yana şikayet geliyor. Gerçekten belli bir kitle (herkes değil elbet) çok toxicleşti bu forumda. Her ne kadar beyan etsem de yöneticilere benden taraf olunmadı şimdiye kadar.
Gerçekten soğutuyorsunuz. Ne yazsam ne tepki alırım diye düşünmek istemiyorum. Ben de hobiciyim. Herhangi bir zorunluluğum yok. Zevk aldığım için uğraşıyorum bu alanla. Sıkılmaya başladım bu toxic kitle yüzünden.
Sarpcım öncelikle selam bu forumda senin tahminine saygı duymak herkesin zorunlu hakkı seninde saygı duyulmak hakkın bunda hem fikiriz eleştiriye açık olman lazım ve bazı arkadaşlarımız eleştiriyor ama haddini aşarsa tartışmaya girmek yerine daha üst mertebe yetkililere şikayette bulunabilirsin uyarı veya ceza alırlar konu kapanır boş konu çok uzadı tahminlerine saygı duyuyorum tabiki ama inşallah yanılırsın diyelim hayrımıza olur kar olmasa da olur ülkede ciddi bir kuraklık söz konusu iken herkesin kar peşine düşmesini bende anlamıyorum kar yağarsa tabi mutlu oluruz ama sıcak geçsin yağmur yağsın bunada şükür
Arkadaşlar Lütfen birbirinize karşı saygılı olun terbiye sınırını aşmayın !!!!
Aralık 20 sinden sonrası sistemler birbirini kovalıyor hayırlısı inşallah bol bol yağış alalım soğuk görelim kar görelim o soğukta gece kar eşliğinde ailecek
içip kestane yiyelim Sabaha kadar radar takibi yapalım o günler geldi çok şükür hadi inşallah
%30 lara kadar çıkmış inşallah dönmez :D
gecenin diyagramı çöp olmuş sabahınkine bakacaz artık
Çok fazla sevinmeyin derim İstanbul adına.Çok kısır tablo var şuan da..
Özetle şunu demek lazım sistemin maksimumu -10 lar olur karayel olmadığı sürece yağmur alırız bol bol kombi yakarız..Gözükmeyen tablo daha iyi
![]()
Kıyılar adına söylediğiniz doğru dur ama iç ve yüksek rakımlı kesimler havada da olsa şenlik yapacak gibime geliyor yanlışsam düzeltin bence en iyisi de havada kar olması geceleyin dışarı çıkıp o karın altında müzik eşliğinde yürümek bu senede erken nasip olacak inşallah ![]()
Kayma olmazsa En geç 22 aralık sistemin kırıntılarını görmeye başlarız ekmeğimizi alırız hayırlısıyla
THE_AZOR tebrikler hocam umarım tahmininiz tutar ![]()
Bunun mini gif halini atıyoruz hep Enes ve oda kolay..
Bunda link var
Benim attıklarımda görsel var aynı sayılır.İkisinin de tıklanma halinde hareketli gif halı görünüyor abim
Üstte yağış attım mesela ilk yarı..
Neyse yada ben seni anlamadım diyelim.Bazen kafam basmaz saçma sapan yorum ederim
yok yok anladım abi üstüne basınca oynat tuşu çıkıyor görmemişim sağolasın yordum senide açıklama yaptın o kadar teşekkür ederim ![]()
hayırlı geceler canım abim iyi geceler iyi nöbetler
![]()
Angora Eline sağlık hocam
https://images.meteociel.fr/im/80/14910/animraw5.gif
bu şekilde atarsanız daha kolay olmazmı sizce