Gram altın 785₺
Euro 15.50₺
Dolar 13.68₺
Maşallah Allah nazar değdirsin inşallah
=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGram altın 785₺
Euro 15.50₺
Dolar 13.68₺
Maşallah Allah nazar değdirsin inşallah
=D
Silivride kar 21 cm maşaallah :'D
Allah daha çok versin şimdi bi göz atmaya gideyim :D kardan adam yapıp atarım buraya
İyi akşamlar dilerim her zaman mutlu kalın
herkesin kendine göre derdi vardır önemli olan onu yenmektir. Bazen hiç beklenmedik şeylerle imtihan ediliriz hayat zor başarması kolay değil ama her insan bana göre güçlüdür sadece o gücü nasıl kullanacağımızı bazen Bilemiyoruz ben Allaha inanmıyorum ama yinede söyleyeyim ona sığınarak kendimizi iyi hissetirebiliriz olması gereken şeyleri yaparsak gerisi her zaman gelir
ben yıllarca dert ettim başaramadım, başaramadım, ama en sonunda yenebildim sıkıntılarımı şimdi sıcacık yattığımda çayımı içiyor hayatımı güzel yaşıyorum bu saatten sonra size kim ne derse desin boşverin siz değerlisiniz hayatın ayrıntılarına dikkat edin bir kış gecesi kar yağıyor ve pencereden izleyip mutlu oluyorsunuz değil mi işte böyle güzelliklerde var hayatta hep negatif şeylere odaklanırsak hayat bize zor gelir arada sırada pozitif yöndende bakmak gerekiyor insanın ortalama 70 75 sene ömrü oluyor bu kısacık hayatta birbirimizi küçümsemenin, aldatmanın,kavga etmenin hiç bir anlamı yok
iyi akşamlar yusufcum
gençlik yıllarımızda sorgulamamız olmuştur elbet. Ama doğru yolu bulmak için çabalamışızdır her zaman kime inandığımız neye inandığımız önemli değildir. elbet doğru yolu bulucaksın bu yolda sana yardım edecek bir çok dostun olabilir yoksa sana sabaha kadar anlatabilirim bu yüzden kimse seni dışlamaz veya kendini yalnız hissetmezsin doğru yolu aramak istediğin zaman buradayım ![]()
tekrardan iyi akşamlar
maşallah hocam hayırlı olsun darısı bizim başımıza Yerguney
Bugun öglen sonu aydos dağında kuvvetli grupael yağışı oldu.
geceye bekliyordum ama sabah olmuş hocam
bu arada moderatordünüz hayrola hocam ![]()
Yağış yok olsa kar yağardı
istanbul senelerdir böyle şanssız ben sadece 2004 kışını biliyorum onda da istanbulda değildim :D arada cömert davranmış dünya istanbula 2017 gibi de gerisi yalan
soğuk olsun havada kar olsun yeter hocam tutmasında gözümüz yok gecenin bi saati karın altında yürüyüş yapalım o bize yeter ![]()
bu gece yağış olsa istanbulun çoğu noktasında kar yapardı - li değerler görecek gibi silivri çatalca gibi yerler
gençler okullar tatil olmuş gözünüz aydın 1 aralığıda tatil bekleyebilirsiniz bence
21 Aralık gecesi istanbulda 2 metre kar ve 5 hafta tipi şeklinde aralıksız sürmesini bekliyorum :D
Tam haritayı yaparken model güncellendi 100 km/h verdiği rüzgarı 130'a güncelledi
Kar Yağsa lokum gibi gider ama işte bu rüzgar kar yağarken olmuyor şans :D
Hayırlı Akşamlar Canlarım nasılsınız iyisiniz inşallah ![]()
İşe giderken uçmasak iyidir =D
Yağışın çok kuvvetli olacağı yerler turuncu ve kırmızı uyarı bölgeleridir.
Gecenin köründe ben kalmışım üle
Online olanları gördüm ama yanlız değilim demektir..
O zaman buyrun soğuk havada bir
edelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Elinden içmek nasip olur inşallah abi
banada beklerim yakın bi zamanda :D
Selamun aleyküm Hayırlı Sabahlar