Selamun Aleyküm herkese 30 kasımı 1 aralığa bağlayan gece Aydosta sıcaklık uygun olursa kky çok da düşük ihtimal su oranı yüksek kar yapar diye düşünüyorum hayırlı sabahlar ![]()
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu sene güzel kar alıcaz gibi duruyor hayırlısı bakalım .
-
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı Akşamlar sinan abi
-
Aleykumselam Enes..
İyiyiz diyelim iyi olalım hep beraber.İlk kar İstanbul dersin..İyi başka bir yer demedin

Sende yazar kaçar oldun.Biz yazarız sen kayboluyorsun

Abi iş güç var malum bakmamız gereken bi ev var fazla uğrayamıyorum ama kışın buralardayım ekim ortalarından itibaren başlıyorum nöbete

-
Selamlar , abilerim, ablalarım, kardeşlerim nasılsınız
sizce ilk kar hangi ilimize düşecek
bence istanbul
=D -
Aleykumselam , hayırlı günler herkese..Enes hoşgeldin, bizler iyiyiz sende iyiysen işimiz denk
bende iyiyim çok şükür abim yazları işlerim yoğun oluyor bir de çok erken yazdım af ola :D kusura bakma abi bakamıyorum böyle çok inşallah 2 3 aya gelicem tekrardan
Hs ailesi hepinizi seviyorum özledim sohbetinizi bi ara Allah yüzünüzü de gördürür inşallah Allaha emanetsiniz seviyorum sizleri

-
Aradan geçen 7 aydan sonra herkese selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor görüşmeyeli ne var ne yok ben olmayalı

-
24 şubatta bir sistem dahamı var hocalarım ?
-
Yüksekler bence yine kar alabilr.
ben konumum adına şanslı hissediyorum +100 rakımım var iç kesimlerdeyim ve yağmur olmasada bi kky sulu kar düşer gibi
-
Tepemize kutup indi resmen.karadeniz kar olup yağdı.
hayırlı olsun tadını çıkarın biz burda 2 3 bukle birşeyler yakalama derdindeyiz körebe oynuyoruz :D
-
Çağrı Erdal karamürsel tarafındamı oturuyorsun valla ne güzel tipi var oralarda
-
Sizce kaç saate gelir ?
1 2 saate galiba

-
Yağan bir şey olsa tadını çıkarcam hocam

Boğaz hattı harici örtü olmayan dek bandı vurmayan yer kaldı mı kuzenim pendik için 2017 bile bu kadar kar yapmadı burda dedi
aydos taraflarında bel hizasına kadar karlı diyorlar. pendik için bi diz boyu fena olmaz :D
-
Yağış kül olup gidicek :D
-
perşembe cuma yağmurlu gösteriyor mgm bugünün yağan karının tadını çıkarın :D perşembeye birşey kalmayacak gibi