The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütlenin haraketi bu tarafa doğru meyilli gibi görünüyor değişim olmazsa ilerleyebilir
2 dk geçmeden eriyor bulunduğu yeri etkileyip kayboluyor ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütlenin haraketi bu tarafa doğru meyilli gibi görünüyor değişim olmazsa ilerleyebilir
2 dk geçmeden eriyor bulunduğu yeri etkileyip kayboluyor ![]()
havaalanı mahallesi coşuyor
Valla bu iyi niyetleri suistimal ediyorsa çok ayıp ediyor. Ayrıca sanki biz gönderiyorumuş gibi algı ile soru soruyor.
Artık herkes yaşasın görsün radarı takip etsin. Gelen dekler de yagmur yagacak hali yok. Bu tarz sorular olursa da sileceğiz.
hocam yani bu sistem bitmeden erdal hala yağmıyor derse bi oraya gidip gözlerimle görmek istiyorum
Neden? Soğuklardan dolayı mı?
dekler bu gece ve sabah baya etkili olucağa benziyor diyorlar hocalarımız
Ayrıca 200 metre rakımın var nasıl kar almazsın
hocam kar'ı da geçtim yağmurda mı olmaz :D
Valla Erdal senin oraya bakıyorum %100 yağış gösteriyor kar olarak hemde çarşambaya kadar perşembe günü kesiliyor sen kar yok dersin. Nasıl bir yerdesin anlamadım gitti.
alay ediyor gibi geliyor bana hocam nasıl yağmaz aklım ermiyor valla sıcaklık da yerinde yağış kütleleride var üzerinde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım bi el atabilir misiniz?Bulunduğum konum tam olarak böyle.Beklenen yoğun bi kar kütlesi var mı acaba?
hocam konu doğru konu değil ama bu gece atraksiyonlu geçer uyumamanızı öneririm eğer bişeyler kaçırmak istemiyorsanız
Neden tren gibi geliyorlar aynı yerden sürekli? Basınçtan dolayı mı? Bu sabahta iki trenin arasında kalmıştık boşlukta :'D
dekler vagonu diyebiliriz :D
Bize gelmez Sarıyer alırsa sevinirim onlar hiç alamadı
aynen yetişmeyebilir sarıyere gelmeden dağıladabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bize gelebilir kemer atışalanı civarına
Turuncuyu alabilir
turuncu yokta olabilir :D
üzerimizde 30dbz var yağış yok :D
sıcaklık çok ani düşüyor 1.1 den 0.5 ve -0.1
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı yer şimdi
2 dakikada yok oldu radara baksana windyden
2 dk da sarı renk yok oldu saçmalık ?? dediğim 2 dakika durmuyor :D