sıcaklık -0.1 i gördü şuan +0.8
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
abi esenler ne olur kar görürmüyüz vahşet görürmüyüz
-
İnşaALLAH diyorum
Çıldıralım artık manyak olalım fena olalım haliç donsun artık kesmez bizi 130 km rüzgar olsun
Gelsin akustik oda daha modellere yansımadı oturmadı elimizde o kaldı Akustik
abi bu sistem için ne dersin esenler de sabaha kadar beklemeye değermi yoksa uyuyalımmı
-
hocam bu boğaz kısmına esenleri de dahil etsek :D
-
konumumda minik minik kar atıyo hepsi hikaye oldu desenize :D
-
gelio gelmekte olan

-
Çağrı Erdal kardeşim burada kar yok diye ağlamaya gerek yok 20 yaşında kos koca adamsınkar sevdalısı olabilirsin ama aklın iraden yerindeyse bu kar yağışının buradaki tahminci arkadaşlarla alakası olmadığını bilmen gerekir sen sadece otur bekle radarı takip et bundan sonra kimse bişeyde yardımda bulunamaz

-
Hala geceden umudu olan var mı ? 3 4 e kadar karayeli bekleyeceğiz o saatten sonra da yağış kesildi ..
arkadaşlar neden umudumuz olmasın burda sabahtan beri tahminci abilerimiz arkadaşlarımız boşuna konuşmuyor yalandan atıp tutmuyorlar istediğinizi alamıcak olsanızda o kar geliyor yağacak güzel bir örtüde alıcaksınız
-
Yok hocam ondan değil ama en baştan kar olarak aldığımızı bir hayal etsenize saat 15 den beri yağış var
o ayrı güzel olurdu zaten ama bulduğumuzla yetinelim kış daha bitmedi kaç senedir sabrediyoruz buna da şükür
-
şu yağışları direk kar olarak alsak şuan heryer 10 cm devirmişti of of
rüzgar karayele dönsün gece daha bitmedi bitmiş gibi davranmayın
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. düşecek düşecek :D
-
ne alaka sorumlu yazıyor rütbesinde bide benim bugun ona ilk sorum
hocalarımız 1000 kere cevap verdi o yüzden dedim

-
Rüzgar batıda karayele çevirdi kademe kademe size gelir
sabrına hayran kaldım ömer Helal olsun
-
Hocam yarın bağcıların dik yokuşlarından poşetle kayabilirmiyim?
poşet yırtılır aman dikkat