Yağış ne zamana kadar sürecek yarın akşam bitiyo mu yoksa devam mı aralıklı
pazar akşamına kadar yoğun olarak devam sonrasında pazartesi günü salı sabahına kadar aralıklarla devam edicek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağış ne zamana kadar sürecek yarın akşam bitiyo mu yoksa devam mı aralıklı
pazar akşamına kadar yoğun olarak devam sonrasında pazartesi günü salı sabahına kadar aralıklarla devam edicek
Daha hiçbir şey bitmedi yeni başlıyor
eline sağlık hocam 2 saattir anlatmaya çalışıyorum ![]()
mgm
Çok bulutlu, kuvvetli ve yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı
ilk defa mgm den hafif kar yağışı görmedim gözlerim yaşardı ![]()
Karayele ne zaman dönecek ?
gece 1 e kadar dönmesi lazım
Boğaz hattı hala kara dönmedi sabaha kadar alırız kar yağışı inşaallah
pazar gecesine kadar kar yağışı var arkadaşlar nereye hemen bitmiyor merak etmeyin
Gece 4 e kadar parça parça yağışlar azalır avrupa yakası için. Anadolu yakası sabahın ilerleyen saatlerine kadar devam eder gibi duruyor.
pazartesi günü için evet öyle
hemen nereye gidiyor ![]()
esenler anlık yoğun yağmur
bir şey söylecegim bunlar asıl siddetli yagislar degildi dimi yani siddetli yagıslar yolda herhalde ?
daha değil anadolu yakası için özellikle beklemede kalın saat 9 10 gibi gelicek diyor abilerimiz
2.2 ye sabitlendik yağmur aynen devam bu gece buzlanma olur mu olursa şansımızı yükseltilir örtü açısından olmazsa işimiz biraz zor çok ıslandı zemin
bizim zeminde ıslak sıcaklık düşerse ve bi anda bastırırsa 5 10 dk içinde örtü oluşur hocam rahat olun
Karayel felan da yok of yine kar göremedim bu sene ya
CAN hocamız ne dedi akşam 12 ye kadar tüm marmara yağış alıcak
ümitleri hemen yitirmeyin zamanını bekleyin sabredin
Aman hocam sarıyer gibi coşmasın =D
0.3 oldu :D
yoğun olarak devam ediyor bizde
bizde hala 0.3 kara döndü yağış
ben bu kadar ilginç bir sitem hatırlamıyorum 0 rakım kar yağarken 100 rakım yağmur olan yerler bile var
örnek olarak konumum yağmur yağıyor :D
Sizce esenler ne olacak ilerleyen saatlerde şuan kky var
kky bile değil yağmura dönüyor