Kar yağışı gece baya az olucak çünkü yağış çok erken geldi
yine yoğun olur o yağış sadece erken geliyor gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar yağışı gece baya az olucak çünkü yağış çok erken geldi
yine yoğun olur o yağış sadece erken geliyor gibi
24. saat toplam kar ecmwf
çok erken girdi ya çanakkalenin üzerinde şuan kötü oldu
ben de ümraniyedeyim bence toplam 10 cm örtümüz olur
bunu bilmek zor hiçbir hocamız cm vermiyor 5 derler örtü tutmaz 10 derler 5 tutar gibisinden veya hiç tutmaz o yüzden yaşayıp görücez ecm nin kar haritasına bakabilirsiniz bi tahmin istiyorsanız ![]()
Az önce konumum -0.5 dereceydi. Şimdi 1.1 olmuş. Hızlı yükseldi sıcaklıklar.
güneş tepeye çıkıyor normaldir düşer öğleden sonra
bildiğime göre 2 de giriş yapması lazım trakyadan 3 4 de silivride ve akşam 6 ya kadar avrup yakasına yayılması lazımdı galiba
ama hocaların bilgisi önemli
Ecmw nasıl çıkmış yağış olarak?
gfs ye göre iyi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağışlarmı geliyor
erken giriş yapıyor kötü oldu bu
Yağış erken geliyor soğuk geç geliyor yağış bekle biraz daha geç gelse daha iyi olur çünkü soğuk geldiği zaman yağış az olucak ve haliyle bu da moralleri bozuyor umarım değişirde daha güzel hal alır bu arada GÜNAYDIN HS AİLESİ.
hep böyle oluyo ama kim bilir belki işimize gelir bu durum
günaydın
sizce ne olur durum ? (tahminen)
Son gelişmelere göre sabah model güncellemelerine çok aykırı kütleler oluşmaya başladı. Çok daha erken yağış girişi olabilir.
hocam tam geliyor gelmekte olan diyorum bakıyorum erken geliyor nedir bu çektiğimiz
Gfs nin dediği olsa iyi olurdu ama bellide olmaz bizim 85 rakım Tuzla ya 27 cm kar vermiş Allah bereket versin
maşallah
2 şer 2 şee çoğalsın Bi 20 nin üstüne çıksın ?
siz şanslı bölgedesiniz biz örtü yapsa derdindeyiz :-D
Artık bir önemi yok ama merak edene, GFS geceye göre 2 cm daha çok kar vermiş İstanbula =D
o da bişidir :-D
2 günde bir mutlaka sorulur hocam bu soru :D Ondan öyle demiş Emre sanırım.
anladım sıkıntı yok :D olur öle