Doğum günün kutlu olsun Karbuzcu nice mutlu senelere ![]()
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Raj koporun kendisi sanırım,o zaman klip de değil filmden bir sahne almışlar Enes..
çocukken çok dillerdeydi
oyle birşeydi sanırım abi klip olarak değil film den alıntı olabilir dediğin gibi araştırmam lazım hiç dikkat etmemiştim
-
-
bu da aynı şekilde klibi bile çok hoş eskileri anımsatıyor özletiyorHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ortaokul zamanlarımda babamla çok dinlerdik cokta güzel şarkıdır dinlemenizi öneririmHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Fransa Arjantin maçı 2 1 veya 2 2 biter. penaltılarda 4 2 fransa kazanır.

Fas hırvatistan maçı fas 3 1 alır
-
Hafta sonu sıradışı bir sıcaklık olucak Mayıs değerleri 23 dereceler yeni rekorlar kapıda Ocak ayında cok sert sıcak havalar gelecek gibi görünüyor ...
bu yaz işlerimden dolayı tatil yapamamıştım iyi oldu denize gireriz :sörf:

-
Selamun aleyküm cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar.
-
Hırvatistan Sinan tek kalmış,
Arjantin Muhammed Ali mustafa28 ikililer

Bakalım kim bilecek kupa şampiyonunu.
Fas ve Fransa tercih edilmemiş.
arjantinden bir oyun göremedim valla abi arjantinin kazanacagını sanmıyorum hırvatlar baya güzel ilerliyor finale kalırlar
-
fas fransaya elenir
fransa hırvatistan ile finali oynar
fas arjantin üçüncülük maçınca arjantin kazanır
fransa dünya kupasını alır
tabi gönlüm fasın alması yönünde !
-
Sana göre 24 Ocak sistemide fostu
Şubat ayinda kişi bitirmistin gelmişsin surda hiçbir veri olmadan tahminler tutmayacak diyorsun
15 cm kar alsa bile 2 saate durur diyecek insanlar felaket tellalı takmamak lazım

-
fas portekizi elerse finalde şampiyon dünya kupasını alır zor ama bakalım çok güzel savunuyorlar
-
Birde favori takımını alalım Enes
Bir önceki sayfada iki anket var,biri de şampiyon kim olur diye ..
Tüm arkadaşlar katılmayı ihmal etmeyin.
favori takımım hollanda abi ama fas ispanyaya elenmez ise fası desteklerim
-
Arjantin hollandaya elenir
-
Hoşgeldin, şükür iyiyiz,sen nasılsın?
iyi diyelim iyi olsun abi Allah iyilik versin