EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
istanbulda nerelere kar bekleniyor?
-
İstasyon olarak İzmir, Ödemiş, ÖDEMİŞ :Buradan sonuç çıkmazsa
: İzmir, Ödemiş, BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ :
Sonuç çıkmazsa demişsiniz ya abi ondan yazdım
-
Bozdağ kayak merkezimi baz alınıyor yoksa bozdağmı
-
Önümüzdeki 6-8 Ocak sisteminde Istanbul kıyılar dahil Marmara, İç Anadolu ve Ege, Batı Karadeniz örtülü kar alacaktır. Sistemin yıldızları ise Trakyanın kuzeydoğusu, Biga-Çan hattı ve Balıkesir-Eskisehir-Usak üçgeni olacaktır.
13 Ocak 'ta daha sağlam soğuğa sahip bir sistem daha var, modellere yansır 2-3 gün içinde.
6-8 ocakta istanbul kıyılar dahimi dediniz yanlışmı duydum ?
-
Orduda iç kesimler alırmı
yada kıyı kesimler
-
Fena geliyor gümbür gümbür geliyor modelleri zevkle takip edeceğimiz zaman zarfı yaklaşıyor bir çok il doyacak kar hasreti bitecek
İnşallah abi yanılmayacaksın inşallah
-
PAZARTESİ GÜNÜ ŞİDDETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT !!!!!!!!
ANTALYA , MERSİN, ADANA KUVVETLİ YAĞIŞ RÜZGAR HIZI 100 KM YE KADAR ÇIKIYOR ÇATI UÇMASI VB BİR ÇOK SORUN YAŞANABİLİR SU BASKINLARINA DİKKAT SEL RİSKİ VAR
-
AYIN 13 ÜNDE OLAN SİSTEMDE ANTALYA MERSİN ADANA DOLAYLARI KAR İHTİMALİ VAR ŞUAN İÇİN SİSTEM BİRAZ DAHA YAKLAŞSIN
-
Sahiller -8'de yoğun yağış sırasında 5 dakikalık falan bir örtü oluşturur. (Rüzgar yönü poyrazsa)
iç kesimler ve yüksek kesimler
-
-
@Siberian_Tiger Doğum günün kutlu olsun hocam nice mutlu senelere
-
Sahra çölü ve kar
3 senedir Sahra çölüne kar yağıyor
Bu sene de kar aldı Çöl
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. çöle bile kar yağdı 3 sene istanbula 3 senedir adam akıllı kar yağmıyo :D
-
Merhaba,önümüzdeki günler de kahramanmaraşta 840 rakım kar bekliyor musun?
Beklemiyorum ama 7 8 ocak bişiler görünüyor