EnesT_ tarafından yazılan gönderiler

Biraz tarihi araştır. Eskiden kadın erkek eşit değildi kadınlar çogu zaman magdur oldu kadın erkek eşitliği sonra sonra yayılmaya başladı. Asıl olay bu değil tabiki

8 mart günün anması 1910 yıllara kadar gidiyor

1857 Yılı da var Abi Yanan işçi kadınlar

8 mart dünya kadınlar günü varda 9 mart dünya erkekler günü niye yok bizim erkeklerde kadınlardan sözlü veya fiziksel şiddet gördüğümüz olmadı mı neden bizde kadınlar kadar bu kadar övülmeyi hak etmiyoruz. Kadınların bu kadar hakkı savunulurken ben kendi cinsimin bu kadar övgüsüz kalması çok canımı sıkıyor. Her iki cinsinde hakkı korunmalı bu ayrımcılık benim canımı çok sıkıyor.

19 Kasım ?

Benim anlamadığım bir şey var yüzde yüz ihtimal artık bir kesinlik belirttiği için neden hala ihtimalden sayılıyor yüzde yüz ihtimal biraz saçma olmuyor mu benim kafa biraz değişik çalışıyor kusura bakmayın 😃😃

Diyagram İhtimal diyagramı olduğu için %100 yazmak zorunda bakma sen oraya beyni yakarsın madem kar yağacak neden sonraki saate %90 yazmış diye :D

Ne taktik var ne başkabirşey Ayaksızlar topluluğu olmuş Galatasaraylı değilim çok severim ama Yani artık maçlarını izlemek bile zevk vermiyor Anadolu takımına 2 0 yeniliyorlar Morutan girdiği gibi nası şut çekti Kerem cicaldou ve babelin yapması gerekeni gomis tek başına yapıyor bu takımı koruyacak daha çok çalışacak biri varsa gomisdir morutandır Emreyi maça alması taylanı alması ömer bayramı defansta 90 dakika tutmaları boş Marcao ya yazık eziliyor orada

RUSYAYA AİT 1 SU-25 VE 1 Ka-52 Savaş uçağı düşürüldü

SON DAKİKA : Rusyaya Ait II-76 KARGO UÇAĞI VURULDU

ukrayna Kiev Metro İstasyonunda 1 Bebek dünyaya geldi

26 Şubat 2022

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ, PUTİN İLE GÖRÜŞTÜ

23.00 İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefonda görüştüğü aktarıldı. Ukrayna konusunu yakından takip ettiklerini kaydeden Reisi, gelişmelerin bölge halklarının çıkarına sonlanmasını umut ettiklerini aktardı. Reisi, "NATO'nun doğuya genişlemesi bağımsız ülkelerin istikrar ve güvenliğini tehdit ediyor. Bu endişe verici. Tüm bu gelişmelerin bölge halklarının çıkarına sonlanmasını umut ediyoruz" dedi.

Putin ise, Ukrayna krizini Batılı devletlerin Rusya'ya yönelik tehditlerine bir cevap olduğunu belirterek, "Şu an yaşananlar Batılı ülkelerin birçok kez Rusya'nın güvenliğini tehdit etmelerine yönelik meşru bir cevaptır" ifadelerini kullandı.