Karadeniz bölgesine 24 Eylül tarihi ile kıyı bölgeleri hariç karla karışık yağmur kar ihtimalleri yüksek takipteyiz.
Bukadar Erkenmi ... Aslında Hava durumuna bakınca kaçkar dağlarına bütün hafta kar yağışı diye gösteriyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaradeniz bölgesine 24 Eylül tarihi ile kıyı bölgeleri hariç karla karışık yağmur kar ihtimalleri yüksek takipteyiz.
Bukadar Erkenmi ... Aslında Hava durumuna bakınca kaçkar dağlarına bütün hafta kar yağışı diye gösteriyor
Size Uzay Hakkında Biraz Bilgi Veriyim
Hayatım Boyunca Astronot Olmak İstemişimdir yada uzay bilimcisi olmak istedim fakat nasip olmadı böyle konuları çok merak ederim
“Yanınızda ellerinizde olan herşey(bâhusus Mal, Mülk, Para, ömür’ü hayat) yok olacak. Allah katında olan herşey ise bâkîdir. Ve birde iman ve itaat üzere sabredenlerin ecrini daha güzeli ile mukabele ederek vereceğiz. (Nahl Suresi 96)Buyuruyor Rabbimiz ve biz kullarına duyuruyor.”
Hayırlı cumalar...
Hayırlı Cumalar...
Hayırlı cumalar ?
Hayırlı Cumalar...
Hayırlısıyla Kurban Bayramında Kurban Kesmeye Gelicem
Ustadım En Hayırlı Kurbanlık Hangisidir
Eylülün Sonlarına Ekimin Başı Gibi Doğuya Yüksek Kesimlerinde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağış Haberleri Almaya Başlarız Gibi Tabi Şuanki Tahmin Yürürse
evet Aynen o Çok merak ettim hep söylenenlere göre haram deniliyor
Başkası İçin Fitre verilirmi demek istedim
Abim Birine Fidye Vermek Harammıdır Borçsuz
Eger ki ekim kasım ayları soğuk yağışlı gecerse kış bizim açımazdan iyi gececek.
İnşallah Tahmin Yapmak İçin Erken Ama Doğu İçin Tahminlere Eylülde Yapmaya Başlarız
3 büyük şehirde İstanbul Ankara Ve İzmirde Hava Bayramda sıcak olması bekleniyor Veriler Öyle Gösteriyor Şuan İçin
Karabük Kastamonu merkeze beklenen kar yağışı bu gece başlıyacak ve 5 cm olması beklenen yağış çarşamba gecesi sona erecek
Vanın İlk Şehir Merkezine Yağması beklenen kar yağışı
.............. 1 kasım çarşamba