Gelen kütleler büyüye büyüye geliyor karaya girdikçe genişleyecek ve daha yavas hareket edecek 8 9 saattir oralarda dolanıyor kütle ![]()
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam siyah olan esenleri etkiler mi sizce
avrupa ve anadolunun tamamını etkileyecek
-
Rüzgar yıldıza döndü tam ortadan inecek
dönse bile karaya geldikçe genişliyor değilmi hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yukarıda attığım kütleler güzel gelişiyor 50 dbz alan yerler olacak gibi bu gidişle çoğu kütle karaya gelir gelmez geniş bir yayılım sergiliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
onların gelmesi 9 u bulur
Gelirse 4 5 saat duraksamadan yağacak kütleler. parça parça, karaya geldiklerinde toparlanır bi süre üzerimizde dururlar
-
Bu kütleler gelene kadar avrupaya yağış tek tük
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Esenlerde hayat durdu fena tipi var
-

Ben hevesimi aldım eve yeni girdim keyifliydi
-
esenler anlık 3 cm

-
Hocam sarı kütle bpaşayıda vurur mu burda orta hafif şiddette yağıyor ince taneli ama tutucu kar yani
Şuana bakılırsa evet
-
Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden
gece 2 3 civarı oluşan kütleler karaya geldikçe genişleyip yayılacak
-
Kavga devam ettiği sürece maça çıkmayacaklar 11:30 dan önce bitmezse maç iptal
-
EnesT_ şuan yağıyor mu
Artık yağıyor