Çernobil ve çevresi rusya tarafından ele geçirildi
Bu gece yarısı Ukraynanın başkenti Kiev Rusya tarafından ele geçirileceği öngörülüyor Gece uyku yok
Allah yar ve yardımcıları olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇernobil ve çevresi rusya tarafından ele geçirildi
Bu gece yarısı Ukraynanın başkenti Kiev Rusya tarafından ele geçirileceği öngörülüyor Gece uyku yok
Allah yar ve yardımcıları olsun
Tüm Müslümanlığın Allaha inanan herkesin regaib kandili mübarek olsun ve bundan sonra gelecek tüm kandillerde hep hayırlısı olsun rabbim yapacağınız her duayı ve
ibadeti misliyle güzellikler içinde kabul etsin inşallah ![]()
@Sea Effect Snow Yazını yeni gördüm ama bildiğim kadarı ile müslüman değildin bu yüzden bir paranormal olay yaşaman bi nebi fayda sağlayabilir çünkü Bunu yapan metafizik güçlerin olması gerekiyor dine dön güzel bir abdest al araştırma yapmaya devam et kuran oku elbet gider Allahın izniyle
tekirdağ kar beklemesin derim silivri ile aynı kaderi paylaşacaktır
havada saf kar görürsünüz sadece örtü falan zor bu görüntüde edirne ve kırklareli için ise 10 15 cm örtü beklerim 1 gece de bu sistem kırklareli ve edirne sistemi
tahminim tutmamıştır inşallah örtülü kar almışsındır tekirdağ ne haber var
tekirdağ kar beklemesin derim silivri ile aynı kaderi paylaşacaktır
havada saf kar görürsünüz sadece örtü falan zor bu görüntüde edirne ve kırklareli için ise 10 15 cm örtü beklerim 1 gece de bu sistem kırklareli ve edirne sistemi ![]()
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Tepeköy köyü ne olur.
Erdal kar yağar bu gece
Neyse yarını bekle bakalım yağar elbet
Valla hiç bişey yok bende ya bu sistem bize hiç yaramadı ya MOR TRENİ BEKLİYORUZ BAKALIM.
Erdal konumunda oturan Bi arkadaşım var 3 4 saat önce instagram story atmış sen bizimi yiyorsun yoksa kar yağıyor da Antarktika da yağan gibi kar mı istiyorsun anlayamadım
Şubat başı sistemi ege için kabusa dönebilir 995 nedir kardeşim
Vadeye 1 hafta var kısa süre kaldı fazla değişime maruz kalmaz bu sistem ege sistemi olacak diye düşünüyorum
Iyi geceler abi Allah rızası için cevaplar mısın
İzmire kar şansı var mı yarın ya da şubat basi
Salih Lütfen yeter Artık Herkes bıktı Olsa söyler hocalarımız sende birşeyler kapmaya çalış gfs ecm icon ukmo falan takip et radar sıcaklık artık ne anlarsan bi dene kendin çabala kendi bildiğini okumaya çalış sana daha sabah söyledim yok diye sıcaklık uygun ama yağış yok yağış yokken kar yağmaz
Ağızlarından cımbızla laf almamızı bekliyor bu mecradaysan üstünüze düşeni yapın 🤷♂️
Hocamızın da bir ailesi Bir işi var kardeşim kar kaçmıyor kış ayındayız hocamız gelince cevaplar her şeye bir eleştiri ayıp
Arkadaşlar herkesin özel hayatı var 7 24 burada sizin yorumlarınızı cevaplamalarını bekleyemezsiniz terbiyesizlik yapmayın lütfen rica ediyorum
Salih aynı şekil sanada 7 24 diyoruz yağış ve sıcaklık çakışmıyor soğuk girdiği zaman yağış bitiyor
Hayırlı sabahlar millet ![]()