EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bura nere hele
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Emre hocamızın videosu

-
Onu anlatmak istedim
gfs ecfm 40 üzerinde kar veriyor doğruluk payı nedir Erenecm veya gfs ye güvenine bağlı :D windy onların kaç cm verdiğini gösteriyor yalan değil yani
-
-
Arada bir üzerinize kütle gelir belki ama bilmiyorum radar takibi yapıp gözünüzü yormanızı da istemem ama yapın ne olur ne olmaz Bi kaç birşey yakalarsınız belki
-
@Salihh izmirden taşın sen bence =D
-
Onların görüp bizim göremediğimiz çöl sıcağı kuraklık falan mı var :'D
Onlardan duymak istiyorum yanlışımız varsa düzeltsinler diye
-
Hocam kötü demedik sicaklar biraz sıkıntı dedik
Yok yok Bi kaç hocamız havada dahi zor kar görürsünüz dedilerdi de onlara dedim bunu
-
Bu arada sistem iyi gidiyor Karadeniz için neresini beğenmediniz anlayamadım? Daha 1 hafta öncesine kadar yağış yoktu Karadenize yağmaz dedilerdi gfs ecm icon verdi yağışı 3 gün öncesinden yağış ta kuvvetli sıcaklık da sınırda ama geç giriyor - 12 ler sahil kesimler bile 5 cm i gözden çıkarabilir benim için sizin için neresi kötü açıklarmısınız
-
Hocam ordu Fatsa sahil kesimi kaç cm alırım
-
Ülke sistemine döndü gibi hocam beklemedeyiz
öğlen mgm yi de bir görelim de hocam herşey netleşir son 30 saatin içindeyiz
-
Teşekkürler hocam iki sistemde isyanlardaydım ama 3 üncüsüde çok iyi yağdı.
bidahaki sistem de var sakin hele

-
Gfs de ecmf çöp çıkmış heryere 1 metre kar vermemis

:D 10 cm de yeter yeterki yağsın
-
Herkese günaydın
günaydın sanada :snowboard: