Mgm işini biliyor orduya cumartesi pazar kar vermiş yolculuğum boş geçmeyecek inşallah ![]()
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bunlar da kütahyadan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şuraya atarmısın beni faruk :D
-
parmesan
-
Çok sığ bi kesimde olmuş 1.4 km 6 büyüklüğünde olsaydı Bina falan yıkılırdı Allahtan olmamış
-
Eline sağlık Ömer
-
Tam yatıyordum iyi sallandık deprem oldu 😪
Geçmiş olsun hocam kaç şiddetinde oldu sorun varmı telaş falan ? sizde birşey varmı
-
Değişir o zaman tabiki , bu sistemden sonra netleşir
Sağolasın hocam rahatsız ettim gece gece 21 inde tekrar soracağım aynı soruyu iyi geceler

-
EnesT_ yağışı yağmur olarak düşer sahillere 23 sisteminde.
18 20sistemi saf kar görülecek.
23 sisteminde orta ve doğu karadeniz beklenti minimum olsun.
hocam rakım 500 Ama birşey değişmez herhalde fatsa için anlıyorum sağolasın
-
jeneratör
-
Merhaba arkadaşlar
Model paylaşım konusunda bundan sonra yorum yapmama kararı almış bulunmaktayım.
Sorularını ve düşüncelerinizi etiket atarak yaparsanız , en kısa zamanda dönüş yapmaya çalışırım.
Keyifli forumlar.
Salih61 hocam diğer hocamıza sordum sanada sorayım doğu karadeniz malum
Ordu için 22 sistemi sizce nasıl olur yani cumadan sonrası için diyorum
-
hocam bir tek Ordu yu eklememişiniz

evet ya ordu istiyoruz :D
-
Yarınki salıdan mı bahsediyorsun yoksa bu hafta cuma-salı arasından mı? Tam anlayamadım
Bu hafta cumadan sonrası ve haftaya salıdan hocam 21 ile 25 arası işte
-
yani yolda aksiyon olsun yol uzun malum direksiyon başında canımız sıkılıyor yolu da izleyelim
-
Cerkes55 hocam Cuma Akşamı ile salı arası ordu nun kıyısı için kar yağışı bekliyormusunuz
şuan istanbula döndüm fakat tekrar gidicem boşu boşuna gitmemek için mgm kar ikonu koymamış da size bir sorayım dedim
-