Soğuma falan olmaz olmasında.
neden ? bu doğanın kanunu kendini koruma mekanizması olarak düşünebiliriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoğuma falan olmaz olmasında.
neden ? bu doğanın kanunu kendini koruma mekanizması olarak düşünebiliriz
mgm bizi duyuyorsun aslanım :D
Vaalla bana yağmadı abi hiç
erdal sen kocaeli de yaşadığına eminmisin :D
bi ben kontrole gelecem seni
Hocam ben birşey anlamadım şimdi kötümü gidişat?
Dünyanın ekolojik düzeni bozulmuş olabilir bana göre bu iyi birşey ama başkalarını bilemem dünyanın soğuyup kendini koruma moduna alması benim küçüklüğümden beri istediğim birşey di insanların doğaya verdiği zararları gördükçe
Bu patlamanın doğanın kendini bir çeşit savunması olarak görüyorum ortalama 3 4 derece gibi ciddi bir soğuma olabilir tabi 3 4 derece az gibi ama yazın havanın 12 derece olabileceğini hayal edin hayırlısı neyse o olsun ama bilmiyorum sıkıntılı bir patlama oldu daha öncedende yanardağ patladı fakat umursanmadı bu işin içinde bir iş var tabi boşu boşuna panik yaratılmazdı
Ordu merkez 15 Ocak 2022
hocam iyi yağmış oraya ya ben bolamandayım iç kesimlere gittikçe 10 15 cm dize kadar gelen örtü var da kıyılar fos
ordu çalışlar yalıköy yolu :))
Gec abim onu geç..
Hala onay bile verilmedi Hoca olarak..Biraz elleri bol olsa,bir başarısızlık gelse anında Karaveli yollanır.
Sen iki kupa alan adamı paket ettin yolladin,Terim i yolladin Karaveliyi uzaya atarlar
(İnşaallah atmazlar,ben ilk anda devam edilsin dedim ama)
abi hangi takımlısın acaba merak ettim terimi harcadılar cidden vitoru göndermeleri iyi oldu ismail kartal iş yapar bence ama löw ile anlaşma sağlandı deyip ismail kartala dönmeleri saçma oldu baya klasik ali koç işte
Gec abim onu geç..
Hala onay bile verilmedi Hoca olarak..Biraz elleri bol olsa,bir başarısızlık gelse anında Karaveli yollanır.
Sen iki kupa alan adamı paket ettin yolladin,Terim i yolladin Karaveliyi uzaya atarlar
(İnşaallah atmazlar,ben ilk anda devam edilsin dedim ama)
abi bunu yazdığın akşam teknik direktör oldu adam :D
Kişiye göre sıkıntıları olabilir EnesT_
Herkes haklı derim Nasrettin hoca gibi
haklısın abi :D
Bencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
şöyle bir durum da var ama yusuf yarın öbür gün derlerse eğer ki pcr testi zorunluluğu kalktı artık 2 doz aşı gerekiyor o zaman sorun çıkar bundan endişe ediyorum bende senin staj işide yatar ama kötü düşünmemek gerek aşının ne olduğu bi ortaya çıksında
Olması gerekendi bence ..
abi sanmıyorum aşının bir işe yaradığını da düşünmüyorum ama aşı olanlar boşuna mı oldu ? ben aşı olmadım ama seyahat için işlerim için yurt dışına gitmem gerekiyor ve aşı zorunlu hale gelmiş bilmiyorum ne yapacağım 2 doz sinovac olurum diye düşünüyorum biontech in çok yan etkisi var
silivri senenin ilk soğuğunu gördü -4.1 gerçekten dedikleri kadar varmış :D
İzmire haftaya yağmur ve kar ikonları koyulmuş
salihcim sende ki şans kimsede yok sıcaklık uygun olduğu zaman yağış olmuyor sende :D hayırlısı neyse o olsun
bugün ordudayım çok güzel görüntüler var sahil kesimlerinde tepeden çok güzel görünüyor sabahın ilk saatlerinde bir kaç fotoğraf yollayacam unutmazsam :D
lapa lapa kar yağıyordu akşam saatlerinde şuan kesti yarın inşallah yine bekliyoruz