EnesT_ tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Muslera Sezonu kapatmıyor arkadaşlar mart ayına gelirim diyor inşallah lig maçları başlamadan

beşiktaşın yeni teknik direktörü bruno pinheiro olacak gibi duruyor imzalar için istanbula gelmiş

bu arada bruno portekiz teknik direktörü idi eskiden !

Ben o kadar üstün bir tahminci değilim sadece şu ekip bir yerde toplana bilsek ofis gibi süper bilgisayarlarımız filan olsa bir kaç tane şahsımıza ait sunucularımız olsa hep beraber matematik fırtınası yapsak harika olurdu bunlarda maddi olarak imkansız .

Sizler geçeceksiniz bizleri ...

Abim Sen ofis açma işini düşün ben yardım ederim elimden geldiğince bi telefonuna bakar :)

Bugün itibariyle kışa adım atmış bulunmaktayız. Soğuma her geçen gün artacak. Karasal ve yükseltisi olan iller kar görmeye başlayacak.

Gidişat 2017 kişini andırıyor. Her gelen sistem üzerine koyarak gelecek.

İstanbul Ege kıyıları yada Karadeniz kıyıları biraz daha bekleyecek. Havada kar Aralık bitmeden görülecek gibi.

Yerde kar ihtimali ocak ayının ilk günlerine sarkabilir. Güzel bir patern yakaladık. İnşallah boş gecmeyiz. Önümüzdeki hafta sonu birçok şey netleşmiş olacak.

Eline Sağlık hocam Hayırlısı neyse o olsun bol güzel karlı günlere inşallah :)

Bitti mi tamam mısınız? Buradan nereye gidiyoruz? Ha pardon taam taaam mola.

Havalarinsesi turizmin değerli yolcuları iki saatlik çay-yemek-ihtiyaç molası veriyoruz Lütfen bu sürede ihtiyaçlarınızı gideriniz 00.30 GFS güncellemesinde sinerjinize ihtiyaç var,görüşmek üzere. :)

sen birde onu radar takibi yaparken göreceksin yusuf :D

20 aralık dan sonra gecelerimiz uykusuz geçecek hayırlısı olsun şimdiden

+150 Rakım 10 15 cm üzeri kar bekleyebilir görüntüler olumlu görüntüler hemde mükemmel derece de 23 aralık akşamı başlayıp 24 aralığı 25 aralığa bağlayan gece bitebilir

ayrıyetten 12 saat gibi bi süre sıcaklık yükselebilir 2 3 derece yağış devam eder hafif şekilde 26 aralık akşamı tekrar başlayıp 29 aralık 30 aralığa kadar devam edebilir benim tahminim ecmwf nin kar haritasına bakıp beklentileri ne düşük tutun ne yüksek hayırlı akşamlar şimdiden